Kinecto Isobar a lansat Muzeul Coruptiei din Romania

Kinecto Isobar a lansat Muzeul Coruptiei din Romania

Agentia de marketing digital Kinecto Isobar pune pe punctul pe unul dintre cele mai importante “I”-uri ale vietii cotidiene, de business, economice si politice din Romania: coruptia.

Lansat cu ocazia Noptii Muzeelor, Muzeul Coruptiei poate fi vizitat online. El gazduieste Galeria Spagilor, in care puteti gasi ilustrate cele mai cunoscute spagi din Romania, si Testul Spagilor, care pune la incercare cunostintele oricui in materie de coruptie. 

Proiectul se concentreaza pe cel mai frecvent intalnit act de coruptie din tara noastra: Spaga.

 

"Unele spagi au fost atat de incredibile, incat nu-ti dai seama daca sunt adevarate sau inventate: de la milioane de euro pana la o oaie sau… apa minerala. Valoarea atat de neinsemnata a unor spagi si perseverenta cu care se ia spaga, in conditiile in care zi de zi apare cate o stire cu cineva arestat pentru asta, au fost un semnal de alarma pentru noi: se ia spaga ca stil de viata", a declarat Denisa Armasu (Senior Copywriter - Kinecto Isobar).

 

Pe MuzeulCoruptiei.ro cei interesati vor gasi ilustrate atat spagi reale, cat si spagi fictive si astfel pot usor verifica daca imaginatia alesilor a intrecut-o pe cea a creativilor din spatele proiectului.

Pentru realizarea Muzeului, creativii Kinecto Isobar au studiat zeci de cazuri si au ales cele mai incredibile spagi: Spaga in cimitir, Tablouri si lingouri, Sapte usi de la Buhusi, Pod in Comuna Sant, fiind doar cateva dintre lucrarile expuse.

 

De asemenea, Muzeul Coruptiei poate fi vizitat si virtual - printr-un video 360° pe YouTube: experienta este disponibila de pe telefonul mobil, iar vizitatorii pot indrepta telefonul in orice directie, ca sa descopere toate lucrarile prezentate.

 

Muzeul Coruptiei se bucura de sustinerea lui Nicusor Dan si a Uniunii Salvati Bucurestiul. 

Echipa care a contribuit la realizarea acestui proiect este formata din Denisa Armasu - Senior Copywriter, Silvia Marinescu - Copywriter, Alexandra Cirstean “Kadna” - Ilustrator, Marius Vlad - Senior Art Director, Madalina State - Account Manager, Oana Pohrib - Community Manager si Alexei Marasteanu - Senior Programmer Laura Ulea - Deputy Managing Director din partea agentiei Kinecto Isobar

Carmen Simion - New Business Director Dentsu Aegis Network, Daniel Toma - Web Developer, Iustin Vadana - Managing Partner, din partea Land of Web cu suportul agentiilor iProspect si Carat, parte a Dentsu Aegis Network.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related