Affiliate Summer School, prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

Affiliate Summer School, prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

In perioada 30 iunie -3 iulie Profitshare - platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria organizeaza prima editie a evenimentului Affiliate Summer School, singura intalnire dedicata persoanelor implicate in marketing afiliat care se intinde pe o perioada de mai multe zile.

Marketingul afiliat este o solutie de promovare online in care orice persoana poate deveni Afiliat, iar orice furnizor de servicii online sau magazin online poate deveni Advertiser, platind doar pentru rezultate. Afiliatii vor realiza promovarea Advertiserilor, iar la fiecare vanzare sau completare de formular vor castiga un comision stabilit de catre Advertiser.

In acest scop s-au pus bazele Affiliate Summer School. Evenimentul este orientat pe educatie in afiliere si networking. Este o modalitate pentru Afiliati sa discute mai mult cu Advertiserii, sa se cunoasca intre ei, sa se inchege o comunitate si sa stabileasca parteneriate.

La Affiliate Summer School vor lua parte 60 de invitati: retaileri online, Afiliati, bloggeri cat si specialisti din domeniile conexe, implicati in online.

Speakerii vor vorbi despre provocarile din piata de marketing afiliat, vor cauta solutii eficiente, vor prezenta studii de caz, proiecte in care au fost implicati, vor explica ce instrumente de promovare folosesc si de ce factori au tinut cont pentru a obtine cat mai multe castiguri in urma promovarii prin marketing afiliat.

Printre speakerii care si-au confirmat deja prezenta se numara bloggeri de top precum Vali Petcu, Radu Dumitru, reprezentanti ai celor mai mari magazine online din Romania – Adelina Oprea (FashionUP), Andrei Ionita (Flanco) si multi altii. Noi speakeri relevanti in marketing afiliat sunt asteptati sa fie confirmati in curand.

 

"Suntem mandri sa organizam primul eveniment Affiliate School pentru toti cei implicati in marketingul afiliat din Romania. Afilierea a trecut deja de la un canal nou la o forma de promovare folosita de majoritatea magazinelor online din Romania iar afiliatii sunt tot mai multi, din diverse nise, astfel am considerat ca industria are nevoie de propriul eveniment in care participantii sa gaseasca studii de caz si exemple de succes in marketing afiliat", a declarat Claudiu Farcas (Profitshare Affiliate Network Manager, Conversion).

 

Evenimentul va debuta in 30 iunie, cu o masa traditionala de primire si o conferinta de prezentare, urmand ca apoi participantii sa aiba program liber pentru socializare si pentru activitati de relaxare (fotbal, tenis de masa).

In urmatoarele doua zile, 1-2 iulie, sunt programate sesiuni de lucru, care vor cuprinde prezentarile speakerilor invitati si dezbateri in jurul temelor de discutii. Agenda va continua cu o serie de activitati surpriza oferite de Profitshare si se va incheia cu prima petrecere Affiliate Party, dedicata persoanelor implicate in marketing afiliat.

Ultima zi este dedicata unei sesiuni de discutii si concluzii, urmand ca participantii sa isi ia ramas bun dupa orele pranzului.

Bautura, mancarea, cazarea si toate celelate activitati sunt ofererite de Profitshare si sunt incluse in pretul unui bilet.

Inscrierile la Affiliate Summer School se fac pe affiliateschool.ro. Tot aici se gasesc programul, lista confirmata de speakeri, care se va actualiza constant si detalii despre locatie.

Biletele pentru Affiliate Summer School s-au pus deja in vanzare pe site-ul evenimentului, primii participanti care se vor inscrie vor beneficia si de oferte. Preturile biletelor pentru cele trei zile de eveniment incep de la 149 EUR pentru Afiliati si de la 199 EUR pentru Advertiseri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related