VEKA și Oxygen dau viață personajului german care se pricepe la ferestre, în serialul Die A-Klasse-Show, cu Hermann VEKA

VEKA și Oxygen dau viață personajului german care se pricepe la ferestre, în serialul Die A-Klasse-Show, cu Hermann VEKA

Împreună cu agenția OXYGENVEKA lansează  cea mai nouă campanie de comunicare în social media, serialul Die A-Klasse-Show, găzduit de Hermann VEKA. Odată cu introducerea personajului Hermann, germanul plin de umor si curios să afle totul despre sistemele de clasa A, VEKA învită fanii să descopere cele mai importante lucruri în alegerea ferestrelor pentru următorii 50 de ani.

Campania dezvăluie 12 video-uri educative și distractive – filmate în toată țara, care prezintă secretele ferestrelor realizate din sisteme de clasa A într-o manieră inedită, cu ajutorul personajului carismatic Hermann VEKA. În campanie s-au alăturat influencerii Diana Mihăilă, Radu Dumitru și Vali Petcu. La final, Hermann a răspuns celor mai interesante întrebări primite pe pagina de Facebook VEKA într-un video dedicat.

“Die A-Klasse-Show aduce un conținut educational despre profilele VEKA într-un fel memorabil și distractiv. A fost un proiect amplu și mă bucur să fi avut alături o echipă talentată care s-a ridicat la standardele de clasa A.”, declară Alex Oancea, Marketing Manager VEKA România.

 

„Ideea de a introduce un personaj care să povestească despre profilele VEKA într-o manieră prietenoasă a venit foarte natural.Era esențial să discutăm despre avantajele pe care clienții le pot avea atunci când fac alegerea corectă și optează pentru profilele clasa A de la VEKA folosind un limbaj cât mai apropiat de consumator. Apoi, am avut inspirația să găsim și un Hermann autentic, căruia să îi placă specialiștii care nu fac compromisuri și care să vorbească în numele brandului cu lejeritate și umor fin. Ca și până acum, ne-am bucurat de deschiderea VEKA la acest gen de idei de conținut, bine primite în social media.”, spune Irina Manole, Senior Account Manager Oxygen.

 

Seria Die A-Klasse-Show este semnată de Oxygen și se desfășoară în digital, pe pagina de Facebook VEKA România, pe canalul de Youtube al brandului, dar și pe fereastraVeka.ro, acolo unde Hermann are propriul blog dedicat conținutului despre ferestre.

 Echipa Campaniei:

Oxygen:
Irina Manole – Senior Account Manager
Sinziana Focșa – Communications Strategist
Crenguța Pavel – Junior Copywriter
Bogdan Epure – Head of Social Media
Amira Daoud – Social Media Executive
Radu Paraschiv – Junior Art Director
Adina Trandaf – Client Service Director
Andreea Irimia – Group Communications Manager

VEKA:
Alexandru Oancea – Marketing Manager VEKA Romania

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related