Solutiile de business pot creste productivitatea agentiilor de comunicare si de publicitate cu pana la 35%

Solutiile de business pot creste productivitatea agentiilor de comunicare si de publicitate cu pana la 35%

Potrivit specialistilor SoftOne Romania - furnizor de top de servicii si solutii Cloud ERP recunoscute la nivel international -, solutiile de business au o utilitate aparte pentru companiile care activeaza in zona industriilor creative.

Intrucat specificul activitatii lor implica numeroase proiecte greu de cuantificat, solutiile de business, fie ca este vorba despre ERP, CRM sau aplicatii mobile, permit eficientizarea mediului de lucru si, implicit, cresterea productivitatii. 

 

"Din experienta pe care o avem lucrand cu agentii de comunicare si publicitate, una dintre cele mai mari probleme este aceea ca activitatea lor nu este matematica. Angajatii din domeniu trebuie sa se ocupe, de regula, de 4-5 clienti odata, sa lucreze pe diferite proiecte pentru fiecare dintre acestia, iar la final de luna le este greu sa stabileasca exact cate ore au fost dedicate fiecarui proiect in parte. O solutie de business asigura o delimitare clara a sarcinilor si permite companiilor sa intocmeasca rapoarte care pot evidentia cele mai profitabile activitati", a explicat Haris Zachariades (CEO SoftOne Romania).

 

Printre multele beneficii pe care utilizarea solutiilor de business le poate aduce agentiilor de comunicare si publicitate pot fi mentionate: cuantificarea activitatilor creative, evidenta clara a multitudinii de sarcini distribuite in fiecare zi si prioritizarea acestora, crearea de rapoarte exacte pentru clienti, imbunatatirea programului de lucru, ajustarea gestionarii sarcinilor pentru a raspunde rapid schimbarilor, cresterea mobilitatii, viziune de ansamblu asupra activitatii tuturor departamentelor agentiei, etc.

 

"Logistica, echipamente, constructii, finante – acestea sunt o parte din industriile asociate in general cu utilizarea unor solutii software de business. Industriile creative, insa, vor incepe si ele sa utilizeze aceste solutii, pe masura ce continua sa se dezvolte si sa contribuie tot mai mult la PIB-ul global. Companiile din industriile creative trebuie mai intai de toate sa capete incredere intr-un furnizorul de solutii de business si in instrumentele recomandate si sa isi dea seama ca standardizarea nu implica pierderea creativitatii, ci dimpotriva, sporirea ei", a adaugat Haris Zachariades (CEO SoftOne Romania).

 

Soft1 ERP, solutia de top a SoftOne Romania, ofera simplitate si flexibilitate si raspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem functional, optimizat pentru operarea in Cloud, care poate fi configurat in totalitate si care ofera agilitate, control operational si productivitate crescuta.

In ultimul an, SoftOne a si-a diversificat portofoliul cu noi produse si servicii: Soft1 360 (aplicatie de web & mobile), eInvoice (pentru facturare electronica) si servicii web (pentru integrarea in Cloud cu terte aplicatii). In 2016, compania va continua sa se axeze, in termeni de cercetare si dezvoltare, pe aplicatii de web & mobile, dar si pe solutii in Cloud.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related