Grey Global Group l-a desemnat pe James R. Heekin III in functia de presedinte si CEO

Grey Global Group, compania mama a Grey Worldwide si parte a WPP, a anuntat numirea lui James R. Heekin III in functia de Presedinte si CEO incepand cu 1 ianuarie 2007. Acesta preia functia de la Edward H. Meyer, cel care a condus compania timp de peste 30 de decenii.

Grey Global Group se pozitioneaza in topul celor mai bune organizatii mondiale de marketing, avand peste 110 agentii in 88 de tari si insumand 10,000 de angajati. Ariile multidiscplinare pe care le ofera compania se concentreaza pe companii operationale precum Grey Worldwide, G2, WINGLATINO si Alliance si include companii surori precum Grey Healthcare Group, GCI Group si MediaCom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related