[Rute alternative] Aer de Cartisoara si ateliere performative la CUCA

[Rute alternative] Aer de Cartisoara si ateliere performative la CUCA

Undeva pe la jumatatea distantei intre Sibiu si Fagaras, in fiecare vara, studenti si masteranzi din zari europene vin sa lucreze in cadrul unui santier unde se gasesc mai multe case taranesti provenite din sate izolate sau abandonate si relocate de Fundatia DALA. Alaturi de ei, se gasesc si localnici, mesteri si restauratori de la Muzeul ASTRA din Sibiu. 

Binevenit fie, in conditiile astea, un festival cu reflectoarele atintite spre spatiul din Cartisoara. Organizat cam o data la doi ani, el se numeste CUCA si este pus pe roate de catre sus-numita fundatie ca o prelungire a acestui santier, dichisit cu un program de muzica live si ateliere de caligrafie, serigrafie, gaming, astronomie si altele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related