Lansare in stil hollywoodian la Cinema City in ParkLake

Lansare in stil hollywoodian la Cinema City in ParkLake

Cinema City a sarbatorit alaturi de peste 500 vedete si parteneri deschiderea celui de-al 24-lea multiplex, in ParkLake Shopping Center din Bucuresti. Invitatii au avut parte de o primire de cinci stele exact ca la Hollywood, pe covorul rosu asteptandu-i papparazzi care s-au intrecut a-i surprinde in cele mai inedite si amuzante ipostaze.

Gala exclusivista Cinema City s-a bucurat de o atmosfera spectaculoasa, cu muzica live, filme de top si blockbuster drinks&treats, o statuie vivanta super cool care a condimentat petrecerea, dar si o cabina foto cu propsuri unde invitatii au imortalizat momentele de neuitat ale serii. Trupa Atelier a adus spiritul Hollywood-ului mai aproape de fanii din Romania, cu muzica live, dans si mult energie.

“Deschiderea noului multiplex in ParkLake a fost pentru noi o noua ocazie de a arata in ce consta filosofia Cinema City, locul unde vedeta esti tu: actiune, distractie, experiente memorabile si trairi spectaculoase”, a declarat Ioana Ionescu, (Marketing Manager Cinema City Romania).

Invitatii s-au bucurat din plin de atmosfera incendiara a serii, printre ele numarandu-se Dragos Bucur & Dana Nalbaru, Dorian Boguta, Jorge, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghina, Tily Niculae, Alexia Talavutis, Maria Radu, Irina Maria Mohora, Monica Iagar, Gianina Corondan, Alice Nastase Buciuta, Oana Cosbuc, Cristina Herea, Simona & Rares Dragomir, Andrei Nourescu, Andrei Lacatus (Shurubel), Bogdan Ciudoiu (Radio 21), Ionut Bodonea (Radio21), Dan Cruceru, Radu Buzaianu (Radio Gold FM), Majda Abouloumosha, Maria Andreea, Sanziana Negru, Edi Enache, Diana Enciu & Cristian Simonca.

"Echipa RanEvents are marele noroc de a comunica si promova proiectele Cinema City, unul dintre cei mai versatili si activi clienti ai nostri. Pentru noi, fiecare proiect  este o provocare ce implica multa imaginatie si creativitate. Cinema City este un brand care investeste permanent in cele mai impresionante si mai inovatoare tehnologii cinematografice, fiind locul perfect unde poti viziona un film.”, a adaugat Raluca Zamfir (Manager Partner RanEvents Communication). 

La Cinema City din ParkLake, toamna aceasta se numara filmele bune, iar noul multiplex ii asteapta deja pe cinefili cu 11 sali 2D & 3D, si – foarte curand – cu 3 sali VIP, pentru o experienta premium, demna de un star de cinema.

Echipa Cinema City Romania a fost formata din Ioana Ionescu (Marketing Manager), Malina Sandu (Brand Manager), Gabriela Iordache (Marketing Specialist), Georgiana Netoi  (VIP & Educational Coordinator) si Ana Sumedrea (Events & Vouchers Sales Coordinator).

Din echipa RanEvents au facut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (Director), Adriana Stanciu (PR Manager) si Claudia Miler (PR Manager).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related