Cinema City a devenit un spaţiu hot pentru muzică

Cinema City a devenit un spaţiu hot pentru muzică

Îţi va face inima să bată la o viteză uimitoare şi te va cuceri de la primul cadru. Acesta este cel mai emoţionant videoclip marca Andrei Leonte. Iar Cinema City din AFI Cotroceni a fost locul inedit pentru lansarea producţiei muzicale „Partea rea (52)” – cea mai nouă melodie scrisă şi interpretată de Andrei Leonte.

"«Partea rea (52)» e, în primul rând, un single şi un videoclip, dar am vrut să fie mai mult de-atât, aşa că l-am gândit şi ca un scurtmetraj care foloseşte piesa drept coloană sonoră. De aceea mi s-a şi părut potrivit să-l arăt pentru prima dată pe marele ecran dintr-o sală de la Cinema City. A fost o experienţă extraordinară, pentru care sunt recunoscător şi pe care, sincer, abia aştept s-o repet!", a spus Andrei Leonte.

 

La avanpremiera specială a clipului au fost alături de Andrei peste 100 de invitaţi, printre care şi prietenii de la Deepside Deejays (Răzvan Alstani şi Dave Pryce aka Silviu Păduraru – care a compus piesa), Anthony Icuagu (regizorul clipului), Crina Mardare, Andrei Nourescu, Andreea D., Lorena Luchian, Robert Diaconeasa (Kiss FM), Andrei Niculae (Virgin Radio România), precum şi colaboratori, jurnalişti şi bloggeri.

 

Înainte de proiecţia videoclipului, Andrei Leonte a susţinut în sala de cinema un scurt recital acustic împreună cu Flaminia Nastai (violoncel), Alex Luft (chitară) şi Bogdan Marinescu (cajon).

Apoi, Andrei le-a dezvăluit invitaţilor clipul „Partea rea (52)”, care vine în completarea celui de anul trecut, intitulat „O nefericită şi un nebun”. La fel ca într-un veritabil sequel de film, povestea este reluată astfel după un an de la cele întâmplate în prima parte. Astfel, îl reîntâlnim pe Andrei încercând să-şi reconstruiască viaţa cu o altă femeie (interpretată de actriţa Laura Cosoi), însă rămâne de văzut în ce măsură va reuşi.

"Cinema City mizează întotdeauna pe inovaţie şi flexibilitate, devenind deseori un spaţiu cultural şi artistic neconvenţional, cadrul perfect nu doar pentru proiecţiile de filme, ci şi pentru o diversitate de evenimente cool, dinamice şi speciale. În plus, cele mai frumoase şi mai emoţionante poveşti se potrivesc întotdeauna pe marele ecran, astfel că o sală de cinema era locul perfect pentru lansarea videoclipului-scurtmetraj al lui Andrei", a declarat Patricia Mihail (PR Director RANEvents).

 

Echipele care au lucrat pentru acest proiect sunt formate din:

RAN Events: Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director), Adriana Stanciu (PR Manager).

Cinema City România: Ioana Ionescu (Marketing Manager), Mălina Marinescu (Brand Manager), Georgiana Neţoi (VIP & Educational Coordinator).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related