Cu replay la Mozart, Verdi, Bela Bartok, Dinu Lipatti si mai vezi ce strazi gasesti

Cu replay la Mozart, Verdi, Bela Bartok, Dinu Lipatti si mai vezi ce strazi gasesti

Pentru ca Bogdan Anghel (Creative Technologist, Ogilvy & Mather Romania) a lasat niste QR codes pentru tine prin zona Floreasca. Mesajul este simplu: daca tot mergi zilnic pe strada *insert aici compozitor de muzica clasica*, de ce sa nu-i dai o ascultare? 

Ideea i-a venit fix cand era in postura de trecator. Si cum era deja si ascultator, declicul s-a produs ca un do minor (na, si rima imperecheata) Lucrurile s-au intamplat intr-un singur weekend, clipul de prezentare a fost pus cap la cap si astfel a luat nastere campania Love Classical

Va invit la o citire si un play. Poate si-un tinut de pumni pentru Bogdan, care urmeaza sa se vada cu un cvartet profesionist pentru o eventuala continuare a campaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related