International School of Communication sustine primul program avansat de comunicare in Romania

International School of Communication sustine primul program avansat de comunicare in Romania

International School of Communication (ISOC), una dintre cele mai importante agentii de training din Marea Britanie sustine primul program de training avansat in comunicare si organizare de evenimente in Romania.

Trainingul de comunicare este sustinut de ISOC in locatiile sale din Londra si Dubai, iar Bucurestiul devine un nou centru de training al companiei londoneze, accesibil pietei din Estul Europei. Programul de comunicare va avea loc in perioada 10-13 noiembrie si se adreseaza comunicatorilor si event plannerilor care doresc sa participe la un training creat dupa standardele recunoscute ale unei agentii internationale.

Agentia locala, Creative Business Management, specializata in sustinerea de cursuri in comunicare si event planning, este partener organizator al programul de comunicare.

Cele trei cursuri intensive incluse in programul din Bucuresti sunt: Masterclass in Event Planning, cursul avansat de evenimente care se desfasoara pe 10 si 11 noiembrie,  Strategii avansate de PR si Comunicare, cursul intensiv de PR si comunicare are loc pe 12 noiembrie, iar singurul curs avansat de comunicare interna de pe piata din Romania, Masterclass de Comunicare Interna, se desfasoara pe 13 noiembrie.

Taxa de participare la Masterclass in Event Planning, cursul de doua zile, este de 500 euro de persoana, daca se achita pana la 1 noiembrie, iar pretul special pentru cursurile de o zi – Strategii avansate de PR si Comunicare, respectiv Masterclass in Comunicare Interna – este de 275 euro de persoana, pana la 1 noiembrie.

Kelly Freeman

Trainerul cursurilor este Kelly Freeman, expert in comunicare guvernamentala, cu 25 de ani de experienta in patru departamente guvernamentale si ministere britanice. In ambele organizatii, rolul ei principal a fost acela de a dezvolta principiile de comunicare ale departamentelor si de a contribui la strategia generala de comunicare a Guvernului cu ajutorul evenimentelor strategice organizate.

ISOC este detinuta si condusa de Pinnacle International, cea mai mare companie specializata de training in comunicare si PR din lume. ISOC este acreditata de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, institutie a Guvernului Britanic responsabila cu acordarea de calificari companiilor de training. La cursurile ISOC  participa o mare varietate de cursanti, de la ofiteri de presa la prim-ministri. Pe langa cursurile publice, ISOC organizeaza si cursuri private si personalizate, printre acestea numarandu-se traininguri de media interviewing si programe post-universitare pentru diverse domenii, care se intind pe mai multi ani.

Creative Business Management este o agentie de training specializata in comunicare si marketing. Agentia a sustinut pana in present peste 40 de editii ale cursului de event management si este acreditata ca furnizor de formare profesionala ANC pentru livrarea de cursuri pentru profesia de “Organizator de targuri si expozitii”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related