[Culinareala de agentie] Fel principal mexican si desert frantuzesc de la Crafters, la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Culinareala de agentie] Fel principal mexican si desert frantuzesc de la Crafters, la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Oamenii de la Craft Interactive promit sa ne duca pe timpul Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl in Mexic la felul principal si in Franta la desert. Cu porumb vor gati ei, deci Mexicul l-am explicat. Dar oare se serveste porumb dulce, dichisit cumva, pe la Paris? Asta urmeaza sa aflam. Creativitatea pusa in slujba papilelor gustative este misiunea noastra, a tuturor celor implicati in aceasta competitie culinara.

Veniti de ne verificati si la implementare - miercuri, joi si vineri la Chef Parade, cand ii puteti sustine riguros sau trolla afectuos pe publicitarii bucatari. De aceasta categorie apartine si Liviu Florescu (Manager, Craft Interactive), cel care ne raspunde la intrebarile premergatoare Cupei despre echipa Crafters in randurile de mai jos.

[UPDATE] Iata ca avem si un teasing pe video pentru activitatea echipei Crafters de la Cupa, cu o oferta de nerefuzat:

 

 

Craft la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Am primit de la voi invitatia, stiam de campionat si am zis hai sa facem si asta.

 

Functii culinare

Nu prea ne plac functiile, evident asta nu inseamna ca nu stie fiecare ce are de facut... deci vrem sa pastram asta si in bucatarie. Probabil ca, din cand in cand, cineva va gati, altcineva va vorbi si apoi schimbam rolurile.

 

Teasing la reteta cu ingredientul porumb

Vom pregati un principal mexican si un desert francez, pentru ca ne place diversitatea. Ingredientul nu are legatura cu reteta, asta a fost motivul pentru care l-am ales. Stiu, suna ciudat :)

 

Nume si logo

Numele sustine filozofia Craft Interactive, suntem acei manufacturieri de marketing online si o facem cu seriozitate dar suntem si haiosi. Logo-ul asta vrea sa exprime, de unde si dorinta de a-l pastra. Speram sa fim buni artizani si totodata haiosi inclusiv in bucatarie.

Experienta in bucatarie

Spre deosebire de online, in bucatarie n-avem experienta mai deloc si probabil confundam placerea de a manca cu pasiunea pentru gatit. Vom vedea; pana la urma vorbim de gusturi. Personal, ultima oara am gatit weekendul trecut; o tinem rar, ca sa nu-si piarda farmecul.

 

Inspiratia pentru gatit

Din restaurantele unde mancam, din locurile pe care le vizitam si de la prieteni pasionati de gatit, care sunt secretosi in online cu aceste talente.

 

Cum va pregatiti pentru editia de acum?

Sufleteste, facem un mic plan si venim la campionat cu voie buna si pofta de mancare!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related