[Culinareala de agentie] Fiecare Monchee Bean are cel putin 5 ani de experienta de gatit departe de bucataria mamei

[Culinareala de agentie] Fiecare Monchee Bean are cel putin 5 ani de experienta de gatit departe de bucataria mamei

Si-au "montat" chiar si palariile de chefi in vizualul de mai sus ca sa ilustreze indepedenta culinara pe care au dobandit-o, dupa caz, din ambitia de a reproduce mancarea mamei in absenta ei sau din nevoia disperata de a pregati ceva comestibil pentru a supravietui.

Daca nu stiati, Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl incepe maine si asta inseamna, intre altele, ca o sa-i vedem pe cei patru Monchee Beans de la Beans United amestecand ghimbirul intr-o reteta "out of the pastaie", cum spun ei. 

Despre cum s-a strans echipa, ce gatesc de obicei si care le sunt sursele de inspiratie, vedeti mai jos. Si de maine incepand, cum va ziceam, ii vedeti live la Chef Parade.

 

Participarea la Cupa si echipa

Participam la Cupa Agentiilor la Gatit pentru ca avem the moncheez pentru team-building, cooking si competitie. Andreea a venit cu initiativa, iar restul echipei a sarit instant in pastaie, ca fasolea mexicana.

Echipa Monchee Beans este formata din:
Andreea - Dish Manager;
Alexandra - Synesthesia Specialist;
Claudiu - Culinarian;
Horea - Plating Specialist.

 

De ce ghimbir?

Am ales ca ingredient ghimbirul din dorinta noastra puternica de a merge back to the roots. Reteta noastra este out of the pastaie si va va crea o pofta de mancare halucinogena. That Monchee Beans feeling.

 

Cum va numiti?

Ni se spune Monchee Beans, iar logo-ul a fost inspirat din starea de euforie pe care ar trebui sa o avem fiecare dintre noi cand gatim, dar si atunci cand stam la masa si savuram un preparat inedit, ce-ti face papile gustative sa se simta high.

 

Cand si cum gatiti, impreuna sau separat?

Antrenamentul echipei a oscilat de-a lungul timpului intre incercarea de a face un preparat ca la mama acasa, nevoia disperata de a gati ceva comestibil si curajul de incerca retete mai mult sau mai putin exotice.

Fiecare membru al echipei are cel putin 5 ani de experienta de gatit departe de bucataria mamei.

Cele mai recente experimente culinare ale membrilor echipe sunt clatitele, lasagna si puiul la cuptor cu sos de miere si mustar.

 

Unde va gasiti inspiratia pentru gatit?

Inspiratia pentru gatit vine de la mama, prieteni, Culinar Show, blog-ul lui Adi Hadean, Paprika TV, Fridge Check, F*ck That's Delicious etc.

 

Cum va pregatiti pentru editia de acum?

Cu o doza echilibrata de entuziasm, voie buna, chef de gatit si task-uri finalizate la job.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Beans United

Primul partener HubSpot in Romania In calitate de partener Platinum HubSpot, Beans United ajuta companii ambitioase sa-si atinga obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri si retentie a... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related