Articole care fac referire la Beans United

Beans United

Primul partener HubSpot in Romania

In calitate de partener Platinum HubSpot, Beans United ajuta companii ambitioase sa-si atinga obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri si retentie a clientilor, creat de echipa noastra si accelerat de HubSpot.

Programul nostru de Generare de Lead-uri si Customer Nurturing prin inbound marketing te va ajuta sa atingi obiectivele de marketing luna de luna: leads, MQLs, SQLs, Customers, Advocates. Avem o echipa dedicata de specialisti inbound (consultanti, continut, design si implementare, PPC, SEO, integrari, automatizari) pregatiti sa dezvolte acest program pentru tine, astfel incat sa iti atingi obiectivele de marketing si vanzari.

 

Serviciile noastre, in parteneriat cu HubSpot

Deoarece ne dorim sa oferim o alternativa de interactiune sanatoasa brand - consumator intr-un mediu online plin de mesaje intruzive, credem ca eforturile de marketing aduc succes pe termen lung atunci cand au la baza principiile de inbound marketing.

De aceea, iti oferim o suita de servicii cu rezultate dovedite, printre care:

 • Programul de inbound marketing care are la baza metodologia de inbound marketing creata de Hubspot si adaptata de noi in functie de provocarile pietei locale si a experientei cu industrii diverse.
 • Solutii personalizate pentru HubSpot CRM, generare de leaduri si customer nurturing, sales enablement si inbound recruiting.
 • HubSpot Corporate Trainings, pentru a obtine, pe cont propriu, mai multe leaduri calificate, folosind metodologia inbound si HubSpot CRM.
 • HubSpot Integration & Automation (prin API, Zapier, Make, etc)
 • Divizia ABH, pentru automatizarea proceselor de marketing si sales.

 

Despre ABH

ABH (Always Be Helping) este divizia noastra care se ocupa de consultanta, onboarding si training pentru HubSpot CRM (CMS, Marketing, Sales si Service Hub), pentru a putea oferi cunostintele noastre mai multor companii.

Ne propunem sa ajutam echipele de marketing si sales sa dezvolte intr-un mod corespunzator procesele si strategiile de automatizare a marketingului, prin empatie, excelenta si agilitate.

Reteta noastra este simpla:

 1. Alinierea dintre departamentele care se adreseaza clientilor (marketing + vanzari + customer service)
 2. Abordarea Always Be Helping
 3. Platforma de automatizare (CRM)

Daca la Beans United am creat mii de campanii de marketing pentru clientii nostri, folosind metodologia de inbound marketing si instrumente de automatizare, prin divizia ABH, ne dorim sa invatam alte companii sa faca acelasi lucru. Suntem aici sa te ajutam, pentru ca si tu, la randul tau, sa poti sa iti ajuti potentialii clienti.

 

HubSpot Corporate Trainings in Romania

Daca iti doresti ca membrii echipelor de marketing si sales sa profite de avantajele oferite de HubSpot CRM pentru a creste veniturile companiei si pentru a atrage mai multe leaduri calificate, prin programul nostru de invatare ai parte de:

 • Training personalizat adaptat nevoilor companiei tale
 • Plan de actiune concret pentru a aplica ceea ce ai invatat
 • Sesiuni de follow-up pentru a analiza performanta

Suntem acreditati de HubSpot prin programul HubSpot Certified Trainer pentru a oferi cele mai bune traininguri, folosind metode dezvoltate impreuna cu acestia. Colega noastra Liana Cuta are o experienta de peste 10 ani in marketing si a creat si implementat numeroase campanii de succes pentru clienti precum Bitdefender, RE/MAX, Volvo, Dendrio si Bittnet.

Mai mult, Liana este printre putinii traineri certificati HubSpot, reusind sa ofere informatii valoroase si exemple practice, dublate de entuziasm si pasiune pentru automatizarea proceselor de marketing si vanzari. Afla mai multe detalii despre Liana din Profilul de Trainer.

 

Ce inseamna toate aceste lucruri pentru tine?

Suntem instruiti si certificati pentru a-ti ajuta echipa sa foloseasca HubSpot cat mai eficient.
Te putem ajuta indiferent daca utilizezi HubSpot de mai mult timp sau abia acum incepe sa il folosesti.
Lucrand cu procese complexe de automatizare sau integrari cu HubSpot, avem experienta necesara pentru a te ajuta sa profiti de avantajele HubSpot.

Portofoliu de clienti: Volvo Cars Romania, RE/MAX Romania, Pluxee Romania, Bitdefender, OLX, DALOG Germany, Hercesa Group, TOMRA Collection Romania, Gral Medical, Avitech, IC-Direct, Optima Group

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Beans United