Teona Galgoțiu ne îndeamnă în Gura Mare la poezie

Teona Galgoțiu ne îndeamnă în Gura Mare la poezie
Foto: Stephan Stepan

Zis foarte pe scurt, Gura Mare (la poezie) e un proiect de curatoriat poezie, pe Facebook. Sau, cum zice autoarea proiectului, la „About”, e vorba despre versuri intr-o forma simpla & share-uibila, ca sa ajunga poezia si in locurile in care nu ajunge de obicei.

Pe 25 ianuarie 2016, Teona Galgotiu, caci despre ea e vorba, deschidea pagina si pornea in aventura asta de a impaca poezia cu internetul.

Teona incepuse sa descopere poezia contemporana, dar gasea destul de ermetic spatiul unde aceasta era promovata si unde se discuta despre ea. Cercetarea pre-lansare, daca ar fi sa-i zicem asa, a facut-o la scoala, la orele de romana. Profa nu stia de unii autori, colegii nici atat, dar curiozitatea si entuziasmul, odata descoperite, cu care erau discutate, a motivat-o sa creeze ea un astfel de spatiu. A ales Facebook-ul ca s-a gandit ca ar fi misto sa existe si poezie pe wall-uri, printre gif-uri, virale si selfie-uri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related