Gata, s-a dat startul oficial. Acum chiar vine Craciunul

Gata, s-a dat startul oficial. Acum chiar vine Craciunul

In lumea publicitatii, insemnul universal al sezonului festiv nu sunt nici ornamentele care apar in magazine din octombrie, nici colindele care se aud acolo, nici groaza din ochii cumparatorilor care nu stiu ce isi doresc cei dragi. 

Este reclama de Craciun John Lewis. Din 2007, brandul a obisnuit lumea cu spoturi excesiv de emotionante si o coloana sonora pe masura.

Si, daca tot am vrut sa fim ultimii care anunta spotul realizat de Adam & Eve DDB, macar sa va spunem ca, in trei zile, a strans 7 milioane de vizualizari pe Youtube. Si anul asta nu va mai face sa plangeti.

Facem, in compensare, si o scurta istorie a acestor reclame, pana in prezent. (Apropo, cand credeti ca vine prima data Craciunul in agentiile de publicitate?)

Numaratoarea inversa este aici: 

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Aho, aho. Acum, chiar nu mai este loc de ascuns sau procrastinat. Va uram o aventura palpitanta prin magazine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related