[Întru diversitate] Cezar Panait, Next Advertising: Coaliția pentru sex vaginal e la putere, în rest să stea toată lumea la casele lor, ei drăcie

[Întru diversitate] Cezar Panait, Next Advertising: Coaliția pentru sex vaginal e la putere, în rest să stea toată lumea la casele lor, ei drăcie

Stiti cine a implinit 25 de ani? Black or White a lu' Michael, lansat in 1991. Trivia de care ne-am amintit cu ocazia minunatului colaj cu care Cezar Panait, Group Creative Director la Next Advertising, ne-a onorat pentru dosarul cu diversitatea. Daca Michael ne-ar fi raspuns la intrebari, sigur ar fi facut niste morphing cu filtre de Snapchat.

Asa, revenind. Cezar crede ca starea de fapt se datoreaza clientului, care zice ca publicul nu vrea diversitatea. Deci tot la consumator ajungem, cum au mai zis si ceilalti. Doar ca toti pionii - agentie, client si consumator - se influenteaza unii pe altii. Altfel, Cezar ne lasa si cu o intrebare buna: spoturile Catena ar fi altfel daca ar avea minoritati?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Campanii

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated