[On the move] Dupa 8 ani ca Group Creative Director la McCann, Titus Dumitrescu este acum Business Unit Creative Director al grupului Ogilvy Romania

Incepand cu luna mai, Titus Dumitrescu este Business Unit Creative Director al grupului Ogilvy Romania, informeaza un comunicat emis de Ogilvy. Venirea lui Titus Dumitrescu a marcat relatia dintre Ogilvy Romania si Cosmote: atat echipa de Client Service, cat si echipa de creatie, au fost organizate sub forma unui nou Business Unit dedicat clientului Cosmote.

Noua structura este menita sa indeplineasca nu numai obiectivele creative, cat si pe cele de eficienta de marketing si comunicare la nivelul intregului cont.

Anterior, Titus Dumitrescu a condus o echipa de 7 oameni in calitate de Group Creative Director al McCann Erickson Romania. Titus a gestionat campanii pentru branduri precum Coca-Cola, ING Bank, Vodafone, StarBev, Heineken Romania, Flanco, MTV. De, asemenea a obtinut premii la festivaluri de publicitate recunoscute international: Golden Drum, New York Festival si EFFIE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated