De ce să votezi. 19 milioane de motive

De ce să votezi. 19 milioane de motive

Ah, mai răbdați-ne seriozitatea până duminică. Până la urmă, doar o dată la patru ani avem ocazia să fim sobri și să vorbim despre chestii importante, cum ar fi viitorul, fără să ne pufnească râsul.

Deci, revenim. Pe 11 decembrie sunt alegeri parlamentare. V-am tot spus asta și nu credem că cititorii noștri suferă de amnezie de scurtă durată. Dar unele lucruri au nevoie de repetiție. Cum ar fi și întrebarea asta: De ce să votez? E chiar mai populară, în ultimul rând, decât verișoara ei din Caragiale, la fel de derutată: Eu cu cine votez?

Și pentru că oamenii se tot întreabă, a apărut o pagină de Facebook care se cheamă chiar așa, Eu cu cine votez? și un site omonim, care vin cu răspunsuri din toate colțurile preocupărilor românești. 

De exemplu:

Dan Costea, omul care a îmbinat publicitatea și Coma: 

Votez, în primul rând, pentru că atunci când eram mic, părinții mei mi-au explicat că este un drept pe care l-am câștigat și de care nu trebuie să ne batem joc.

Votez pentru că nu vreau să voteze alții pentru mine și pentru că sunt cetățean al acestei țări și vreau să îmi spun părerea în țara mea. Votez ca să nu emigrez!

Dumitru Prunariu:

Dacă nu perseverăm, votând de fiecare dată ce considerăm că este mai bun pentru societate și pentru viața și activitatea noastră, nu vom avea niciodată altceva decât avem acum, poate și mai rău.

Însumând cât mai multe voturi pentru oamenii de bine, vom aduna masa critică necesară schimbării. Veniți la vot! Este singura modalitate de a încerca în timp și cu perseverență, să îmbunătățim ceva în societatea românească.

Adrian Despot:

Îl știi pe ciobanul ăla din Miorița de care facem mișto că n-a mișcat un deget să-și schimbe soarta? Ăla ești, dacă nu votezi. De tine o să se facă mișto de acum înainte.

Haideți, există aproape 19 milioane de motive. Să iasă cât mai multe din casă duminică.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related