Un ONG, 13 oameni, zeci de proiecte si campanii. Monica Tautul, despre evolutia Samusocial

Un ONG, 13 oameni, zeci de proiecte si campanii. Monica Tautul, despre evolutia Samusocial

Samusocial exista, in Romania, din 2004 (international, a pornit in 1993, in Paris). E un ONG care ofera asistenta poate celei mai ignorate categorii sociale din oras: adultii fara adapost. Actiunile echipei formate din 13 profesionisti acopera servicii sociale, medicale, psihologice, psihiatrice.

Finantare primesc de la cateva companii cu care colaborarea se prelungeste de la an la an. Cel mai mult isi comunica activitatea in online - site, newsletter si Facebook. Ultimul aduce cele mai bune rezultate, adica donatii sau solutii concrete pentru anumite cazuri. Pentru online, cea mai importanta regula a echipei e ca orice interviu ce urmeaza a fi publicat se face numai cu acordul prealabil al persoanei pentru care se cauta ajutor. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related