BEST FILM AWARDS – Mută sufrageria ta la cinema

BEST FILM AWARDS – Mută sufrageria ta la cinema

Trei zile, 2 spatii-gazda, 37 de filme din 17 tari si un workshop. Aceasta este propunerea pe care o lanseaza Best Film Awards publicului clujean in perioada 13 – 15 ianuarie.

Aflata anul acesta la prima editie, Best Film Awards este o competitie internationala de film independent, ce urmareste sa faca cunoscute publicului cele mai bune productii cinematografice din mediul online. Inscris in circuitul international si pe platformele de film submissions, Best Film Awards este acreditat de una dintre cele mai mari  platforme din domeniu – FilmFreeway.

Reunind filme ale regizorilor din intreaga lume, producatori deja cunoscuti sau nume in curs de afirmare, festivalul ofera, prin intregul sau concept, o alternativa in raport cu continutul promovat in industria cinematografica comerciala. Productiile de scurt si lung metraj  vor putea fi urmarite in cele trei zile de festival, intr-un cadru intim si relaxat atat la Cinema Marasti, cat si intr-un spatiu neconventional, la Insomnia Cafe.

 

Dintre cele peste 250 de proiecte inscrise, echipa de jurati formata din membri din Romania, Marea Britanie, Italia, Estonia si Mexic au selectat cele mai bune 37 de filme din urmatoarele categorii: music video, film documentar, fictiune, experimental, romance, comedie, drama si student film.

Mai mult decat atat, organizatorii festivalului isi propun sa incurajeze initiativele creative si totodata sa creeze oportunitatea unui dialog intre specialisti in domeniu si cei ce aspira spre o cariera in industria muzicii si a filmului. Best Film Awards organizeaza in cadrul evenimentului si un workshop de muzica de film sustinut de ScoreKraft, singura companie de productie de muzica de film din Romania care are in portofoliu colaborari cu nume mari din industria filmului hollywoodian.

Accesul la evenimente este gratuit.

Eveniment oferit de: ScoreKraft, Asociatia Vira

Parteneri: Cinema Marasti, Insomnia Cafe, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca
Parteneri media: AaRC- All about romanian cinema, Revista Arte si Meserii, Raftul cu Idei, IQads, Agerpres, Plic.O revista
Festivaluri partenere: Bucharest Film Awards, London Golden Scout, The Monthly Film Festival, Transylvania Cinema Awards, Bucharest ShortCut Cinefest, Feel the Reel

Multumiri speciale: Academia de Muzica „Gheorghe Dima”, ASAMGD, Unteatru, Kaya Print

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related