Brandul care se oferă să renoveze penitenciarele pro-bono dacă Guvernul abrogă OUG 13/2017

Brandul care se oferă să renoveze penitenciarele pro-bono dacă Guvernul abrogă OUG 13/2017

Continua implicarea cu statement-uri tot mai puternice a brandurilor mici si mariPatru Maini, producator roman de materiale de constructii (fostul Baumix), intra in dezbatere cu o pozitie ferma: promite sa doneze materiale pentru reconstructia si renovarea penitenciarelor daca Guvernul abroga in maximum 8 zile OUG 13/2017 care modifica Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Anuntul a fost publicat pe pagina de Facebook a brandului pe 3.2.2017 la 1:52. 

 

Vine dupa o serie de mesaje de sustinere a protestelor din Piata Victoriei.

 

De comunicarea brandului se ocupa Rusu+Bortun, care ne ziceau acum ceva vreme ca „un brand trebuie sa aiba personalitate, sa-si asume valori daca vrea sa aiba relatii cu consumatorii, deoarece consumatorii sunt oameni si oamenii se asociaza pe baza de valori, chiar si cand nu sunt explicite.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related