Bloggerul Ela Crăciun lansează campania “Super mame cu super puteri”

Bloggerul Ela Crăciun lansează campania “Super mame cu super puteri”

“Super mame cu super puteri” este titlul celei mai noi campanii lansate de blogerul Ela Crăciun. Campania este adresată femeilor care vor să își recunoască rolul de Super mamă, în ciuda rutinei și obișnuinței. Proiectul va începe în luna martie și se va desfășura pe parcursul a șase luni în care vor fi organizate cinci evenimente dedicate femeilor.

Fiecare eveniment are ca obiectiv educarea femeilor și comunicarea mesajului general al campaniei: dezlipirea femeilor de etichete și standarde care promit a le aduce fericirea.

"A fi o super femeie nu înseamnă (neapărat) să fii perfectă în toate privințele, ci să inspiri alți oameni prin ceea ce faci", susține bloggerul în statement-ul campaniei sale. 

"Am lansat proiectul “Super mame cu super puteri” pentru a găsi, împreună cu alte femei minunate, acea super putere care ni se potrivește și care ne va da libertatea de a fi fericite, fix așa cum suntem. Vă provoc să nu ne mai raportăm, pentru cateva momente, la ceea ce pare imaginea perfectă a femeii moderne, în standardele impuse de rețele de socializare sau de VIP-uri. Nu cred că atingerea acestor standarde ne va face mame sau femei perfecte, ci din contră. Presiunea pe care ne-o asumăm noi și o transmitem celor mici ne adâncește mai mult într-o zonă de disconfort și stres", spune Ela Crăciun într-un articol dedicat campaniei pe blogul său.

 

Super puterile, așa cum le propune Ela și subiectele celor cinci evenimente care vor avea loc începând din luna martie:

  • #Super puterea nr 1: Mama știe tot!  Evenimentul va avea loc pe data de 18 martie 2017 ora 11.00. Tema evenimentului este dată de modul în care mamele reușesc să rămână conectate la viața copilului și a familiei cu ajutorul tehnologiei. Vor fi prezentate gadgeturi care ajută mamele să își amintească, supravegheze și să eficientizeze activitățile casei. Experții în domeniu vor vorbi şi despre modul în care îți poți proteja copiii de pericolele internetului.
  •  #Super puterea nr 2: Mama pune sarea în bucate! Evenimentul va avea loc pe data de 22 aprilie 2017 ora 11.00. Mamele nu mai stau acasă toată ziua pentru a se ocupa de bucătărie. Timpul de gătit se reduce considerabil atunci când ai un serviciu sau o profesie solicitantă. Vom găsi soluții pentru a ne adapta acestei situații cu ajutorul tehnologiei sau a aparatelor moderne de gătit.
  • #Super puterea nr 3: Atuul din mânecă: tatăl! Evenimentul va avea loc pe data de 20 mai 2017 ora 11.00. Experți și psihologi vor vorbi despre rolul taților în creșterea copiilor și ce sarcini ar trebui să își asume ei pentru o familie sănătoasă.
  • #Super puterea nr 4:  Mama poate fi și tată.  Evenimentul va avea loc pe data de 17 iunie 2017 ora 11.00. Se va discuta despre cum afectează divorțul familia dar, mai ales, cum își găsesc femeile curajul de a merge mai departe?
  • #Super puterea nr 5: Știm să economisim pentru viitorul copiilor noștri? Evenimentul va avea loc pe data de 8 iulie 2017 ora 11.00. Vorbim despre cum conceptul de pușculiță trebuie să se aplice și oamenilor mari. Cum reușim să strângem bani și să îi multiplicăm pentru a putea susține proiecte interesante pentru copilul nostru.

Partenerii media ai evenimentului sunt Revista “Femeia”, mami.ro și parinti.com.

Participarea la toate evenimentele din campanie este GRATUITĂ pentru toate femeile care doresc să afle sfaturi utile de la experți dar și să se inspire din exeperiența altora. Locațiile alese pentru evenimente vor permite ca toate participantele să poată veni cu cei mici.

Pentru înscrieri, persoanele interesate pot trimite un email de confirmare cu datele personale la adresa team[@]elacraciun.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related