Ela Crăciun participă la Zile Creative, eveniment dedicat antreprenoriatului creativ

Ela Crăciun participă la Zile Creative, eveniment dedicat antreprenoriatului creativ

Ela Crăciun, vedetă de televiziune și autoarea blogului elacraciun.ro, va susține un workshop despre modul în care business-urile pot beneficia de asocierea cu un blogger în cadrul evenimentului Zile Creative. Workshopul va avea loc pe 4 noiembrie, în cea de-a doua zi a evenimentului și este dedicat persoanelor care lucrează în comunicare sau care vor să își dezvolte afacerea prin proiecte de blogging.

Recent devenită mămică pentru a treia oară, Ela Crăciun este autoarea primul blog din România care a înregistrat un milion de vizitatori unici pe lună. În ultimii ani, ea s-a implicat în numeroase campanii de susținere a femeilor și a militat pentru cauze care au dus la sprijinirea emoțională a acestora. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte ale sale, Super mame cu super puteri, a avut un reach în mediul online de peste 2 milioane de persoane, atrăgându-i astfel și emblema de “super mom”.

Recent Ela Crăciun a anunțat atingerea unui prag de un milion de minute vizualizate în contul său de YouTube, fiind cunoscută drept unul dintre cei mai activi bloggeri de parenting în domeniul video content-ului. Ceea ce o diferențiază pe autoarea blog-ului elacraciun.ro este permanenta adaptare la noile canale de comunicare în blogging și social media, iar aceasta va fi unul dintre subiectele pe care le va discuta în cadrul workshop-ului.

Alături de ea în cadrul evenimentului va fi prezentă Anne Becheru, video content producer în cadrul Lemonade Photography, care va detalia componentele tehnice ale unei comunicări de succes în mediul online. Ela Crăciun și Anne Becheru fac echipă în realizarea multor proiectele video de pe blogul elacraciun.ro și nu numai.

La finalul workshopului, participanții vor putea sta de vorbă cu Ela și vor afla răspunsuri personalizate în funcție de temele pe care doresc să le abordeze. Durata workshop-ului este de o oră și jumătate.

Îmi place să mă întâlnesc cu oameni pasionați de comunicare, iar participarea la acest eveniment este unul dintre acele momente în care putem avea o discuție onestă despre modul în care bloggerii pot influența pozitiv imaginea unui brand. Folosesc video contentul în proiectele personale, dar și pentru cele comerciale și pot spune că acesta este una dintre direcțiile cheie în care ar trebui să se îndrepte strategiile de comunicare. Vom împărtăși cu cei prezenți toate aceste experiențe de blogging precum și multe alte informații menite să îi ajute pe comunicatori să ia cele mai bune decizii pentru strategiile pe care urmează să le implementeze”, spune Ela Crăciun.

 

Evenimentul Zile Creative are loc pe 3 și 4 noiembrie, la Nod Makerspace în biblioteca Mater și reunește comunitatea antreprenorilor creativi pentru două zile de conferințe și workshopuri în domeniile: comunicare, marketing digital, blogging și business development.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related