Ela Crăciun, premiată de 2 ori luna aceasta pentru informarea corectă a mămicilor din România

Ela Crăciun, premiată de 2 ori luna aceasta pentru informarea corectă a mămicilor din România

Ela Crăciun, autoarea celui mai citit blog de parenting din România, a fost premiată în cadrul Galei Excelenței și a Performanței și Galei Eva.ro pentru succesul blogului său de parenting și pentru acțiunile pe care le-a derulat în folosul copiilor și al mămicilor din România. Recordul de vizitatori ai blogului său și impactul seminariilor pe care le-a organizat în acest an i-au adus Elei Crăciun premiul ”Vedeta cu cel mai de succes blog de parenting” la Gala Excelenței și a Performanței, pentru ca a doua zi să urce din nou pe scena unei astfel de ceremonii și să primească trofeul Eva.ro pentru ”Cel mai îndrăgit blog de vedetă”.

 

”Au fost unele dintre cele mai emoționante momente din viața mea pentru că am realizat că ceea ce fac este apreciat, iar asta m-a copleșit incredibil de tare. Pentru mine blogul elacraciun.ro este familia mea extinsă. Un blog mare are nevoie de ajutoare, iar eu le-am găsit în cei care contribuie cu informații la el. Sunt specialiștii cu care lucrez, medicii, experții în parenting și minunatele mele colaboratoare care mă învață cum să strălucesc  într-o zi proastă. Elacraciun.ro este dovada faptului că atunci când îți iubești munca, rezultatele vin peste așteptări”, spune Ela într-un articol pe blog.

 

Ela Crăciun, blogger și prezentator TV, se bucură că oamenii apreciază munca depusă și atenția pe care a acordat-o acestei pasiuni, care a devenit, încă de la primele rânduri scrise, proiectul său de suflet. Blogul de parenting www.elacraciun.ro este unul dintre cele mai de succes din România având lunar peste 1 milion de cititori.

În acest an, Ela Crăciun a organizat șase ediții ale proiectului ”Super Mame cu Super Puteri, la care au participat ca speakeri specialiști din diverse domenii și persoane publice precum Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, Șerban Copoț și Andreea Bănică. Întâlnirile cu publicul au fost transmise live pe pagina de Facebook a Elei Crăciun fiind vizionate de peste 500.000 de oameni.

Recent, Ela Crăciun s-a implicat în lupta pentru eliminarea fenomenului îngrijorător de bullying semnalat în grădinițele și în școlile din țară.

Prin aceste evenimente, Ela Crăciun își propune să vină în ajutorul viitorilor sau actualilor părinți oferindu-le informații utile despre cum își pot crește copiii într-un mod sănătos și inteligent și cum pot conștientiza propriile puteri de a trece peste orice provocare.

Ela Crăciun colaborează din 2016 cu agenţia Creative Business Management pentru realizarea campaniilor speciale şi comunicare strategică.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related