[Publicitar OST] Flavius Veliciu (Hueman) si Gabriel Cotabita se frecventeaza cand e vorba de overtime in agentie

[Publicitar OST] Flavius Veliciu (Hueman) si Gabriel Cotabita se frecventeaza cand e vorba de overtime in agentie

Daca-i marti, e Cotabita. Confortul pe care ti-l da muzica lui Gabriel intr-o dimineata friguroasa de iarna nu se compara cu nimic. Nici macar cu un brief misto. Flavius Veliciu (Digital Art, Hueman) cunoaste misterioasele cai ale sufletului de publicitar. Si, ca atare, stie ca atunci cand te prinde noaptea la birou, muncind ca un caine creativ, "Noaptea Albastra" a domnului Cotabita este tot ce mai poti auzi, simti, patrunde cu biata-ti minte.

La polul opus al reactiilor automate se afla momentul ala cand ti se spune "hai, la treaba". Iar tu zici "hei, dar n-am brief". Iar replica vine necrutatoare: "Asa, si?" Ei, atunci niciun monstru sacru al muzicii usoare romanesti nu te mai ajuta. Atunci, este Eminem sau nimic. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Hueman Advertising

Noi suntem Hueman Advertising, agenția independentă din vestul țării care conecteză lumea digitală cu cea reală, acoperind astfel întreg spectrul de servicii destinate mediului online și offline. Specializați... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

SectiuneRelated