Hueman este agenția de publicitate a DTSE România

Hueman este agenția de publicitate a DTSE România

Comunicare corporate, comunitate și employer branding, but make it fun. Aceasta a fost provocarea pe care Deutsche Telekom Service Europe, România a lansat-o la începutul anului 2020, într-o perioadă marcată de incertitudini. Însă, de-a lungul celor doi ani de colaborare, am realizat că unele bariere nu sunt chiar atât de greu de trecut, dacă ai la îndemână un strop de imaginație, perseverență și deschidere. 

„Fiecare proiect nou este o provocare în sine, însă unele apar într-o perioadă mai puțin favorabilă, așa cum a fost și cazul începuturilor noastre cu Deutsche Telekom Service Europe, România. Din fericire, ne-am bucurat să cunoaștem o echipă extrem de deschisă către tot ce este nou, o mână de oameni mereu pregătită să ne dea un insight inspirat. Cred că încrederea pe care ne-au oferit-o încă din prima clipă ne-a ajutat să dăm frâu liber creativității și să venim cu soluții potrivite atât pentru angajați, cât și pentru potențialii angajați, spune Flavius Veliciu, Creative Partner la Hueman Advertising.

Unul dintre obiectivele noastre principale a fost acela de a crește gradul de retenție a angajaților într-o perioadă în care fiecare dintre aceștia și-a mutat biroul în propria locuință. Pe de altă parte, ne-am dorit să aducem mai aproape angajații din cele două orașe - București și Timișoara. Pentru că acest lucru a fost posibil doar online, am pus la cale o serie de provocări care să mențină o stare de spirit pozitivă și care să faciliteze interacțiunea dintre angajați, într-o manieră mai puțin formală.

Pe de altă parte, am avut în vedere și promovarea companiei ca angajator de top în domeniul său, iar pentru asta am realizat campanii online de recrutare în cele două orașe. Complementar acestora, ne-am dorit să prezentăm beneficiile oferite de DTSE România, așa că ne-am folosit de rețelele de socializare pentru a prezenta aceste aspecte. Ne-au venit în ajutor cei opt ambasadori ai companiei, care ne-au susținut pentru a crea conținut real și util viitorilor angajați, dar și Ditti Essi, simpatica mascotă care prezintă în mod haios bucuriile, gândurile, trăirile sau revelațiile angajaților DTSE România. Rezultatele au fost vizibile încă de la început, când comunitatea a început să crească susținut, și până în prezent.

Pentru noi relația cu Hueman a fost dragoste la prima vedere (de portofoliu). Eram în căutare de o agenție flexibilă, cu experiență și potențial mare de creativitate, care să ne sprijine eforturile de promovare a companiei ca angajator de top în domeniul SSC și BPO. Hueman, ne-a convins de la prima interacțiune că sunt pregătiți pentru acestă provocare. De-a lungul colaborării, au dat dovadă de un insight deosebit și creativitate, au asimilat foarte repede brandul și cultura DTSE și au construit o relație bazată pe încredere, seriozitate și deschidere. Acest lucru a fost reflectat în campaniile lansate de ei, atât interne cât și externe, și rezultatele aferente. Ne uităm încrezători spre viitor, la toate lucrurile excelente pe care le putem face împreună.”, Laura Gavrilă, Communication Manager Deutsche Telekom Service Europe.

Echipa Hueman:
Creative: Flavius Veliciu
Designer: Alex Gherguși
Copy: Ana Ursu, Giorgia Harasim
Social Media: Robert Endres, Radu Căprariu
Web: Mădălin Petrică

Echipa DTSE România:
Laura Gavrilă, Communication Manager
Timea Kozak, Senior Communication Specialist
Andrei Cosma, Marketing Expert

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related