Hueman Advertising a împlinit 5 ani

Hueman Advertising a împlinit 5 ani

Echipa Hueman Advertising, clienți, colaboratori și foști colegi, au sărbătorit 5 ani de agenție vineri, 7 iunie.

 

Puțin context

Proaspăt mutată la Timișoara, Hueman activează ca și agenție full service, iar în timp s-a specializat pe strategie și comunicare online.

Acum 5 ani, 5 oameni cu multe idei și o experiență deja acumulată anterior și-au dorit să facă advertising cu o urmă de human touch. Au abordat publicitatea dintr-o perspectivă diferită. Printr-un parteneriat de succes între un Managing Partner, Angelica Adamcsik și un Creative Partner, Flavius Veliciu, echipa a început să aducă la viață idei autentice, acceptând provocarea comunicării digitale și nu numai.

Provocarea aceasta i-a adus în momentul actual, în care sediul s-a mutat la Timișoara.

Au creeat un spațiu deschis, primitor și relaxant. Așa că l-au sărbătorit cum se cuvine!

#BestClientsEver

După cinci ani, sunt mai mult de 40 de branduri despre care Hueman povestește lumii - #bestclientsever. Pe bună dreptate, cei mai buni clienți, pentru că aceștia au fost prezenți în număr copleșitor la evenimentul aniversar.

O petrecere cosmopolită și completă, cu tot tacâmul: de la amenajarea spațiului până la un show plin de suspans susținut de mentalistul Vlad Grigorescu, lucrurile s-au desfășurat cum trebuie :). Nu au lipsit nici colaboratorii sau foștii colegi Hueman, cărora actuala echipă le este recunoscătoare.

 

Concluzia, în imagini

Încununarea evenimentului aniversar și de deschidere se face printr-un site pentru a mulțumi clienților și colaboratorilor, un video - povestea de până acum a ceea ce înseamnă Hueman, iar pentru posteritate, un album cu fotografii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Noi suntem Hueman Advertising, agenția independentă din vestul țării care conecteză lumea digitală cu cea reală, acoperind astfel întreg spectrul de servicii destinate mediului online și offline. Specializați... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related