Hueman Advertising a împlinit 5 ani

Hueman Advertising a împlinit 5 ani

Echipa Hueman Advertising, clienți, colaboratori și foști colegi, au sărbătorit 5 ani de agenție vineri, 7 iunie.

 

Puțin context

Proaspăt mutată la Timișoara, Hueman activează ca și agenție full service, iar în timp s-a specializat pe strategie și comunicare online.

Acum 5 ani, 5 oameni cu multe idei și o experiență deja acumulată anterior și-au dorit să facă advertising cu o urmă de human touch. Au abordat publicitatea dintr-o perspectivă diferită. Printr-un parteneriat de succes între un Managing Partner, Angelica Adamcsik și un Creative Partner, Flavius Veliciu, echipa a început să aducă la viață idei autentice, acceptând provocarea comunicării digitale și nu numai.

Provocarea aceasta i-a adus în momentul actual, în care sediul s-a mutat la Timișoara.

Au creeat un spațiu deschis, primitor și relaxant. Așa că l-au sărbătorit cum se cuvine!

#BestClientsEver

După cinci ani, sunt mai mult de 40 de branduri despre care Hueman povestește lumii - #bestclientsever. Pe bună dreptate, cei mai buni clienți, pentru că aceștia au fost prezenți în număr copleșitor la evenimentul aniversar.

O petrecere cosmopolită și completă, cu tot tacâmul: de la amenajarea spațiului până la un show plin de suspans susținut de mentalistul Vlad Grigorescu, lucrurile s-au desfășurat cum trebuie :). Nu au lipsit nici colaboratorii sau foștii colegi Hueman, cărora actuala echipă le este recunoscătoare.

 

Concluzia, în imagini

Încununarea evenimentului aniversar și de deschidere se face printr-un site pentru a mulțumi clienților și colaboratorilor, un video - povestea de până acum a ceea ce înseamnă Hueman, iar pentru posteritate, un album cu fotografii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related