”Shobo si pachetul de tigari”, un joculet dedicat angajatilor chinuiti de sef

”Shobo si pachetul de tigari”, un joculet dedicat angajatilor chinuiti de sef

Venim in ajutorul angajtilor marunti si oropsiti de pretutindeni. Acest mesaj este pentru voi! Pentru voi, toti cei tratati ca niste patrupezi blanosi si huliti. *sad face* Pentru toti cei care vad in cafeaua sefului ceva mai important decat un deadline. *sad face* Pentru tot cei care au poza de profil cu firma la care lucreaza, desi ar prefera sa-si puna pisica in loc *SAD FACE*. Sa stiti ca s-au facut jocuri dupa tragedia voastra. Ok, poate nu jocuri, dar sigur joc la singular.

Shobo si Pachetul de Tigari este un joculet pentru sistemele Android, dezvoltat de baietii de la Dual4. Si cum stiti ca nu dam nimic pe post fara sa verificam temeinic, ne-am pus pe jucat. Research-ul este in ADN-ul nostru.  

In joc este vorba despre un sef-sobolan (care aduce mai mult a ursulet de plus, in fine) care-si trimite soarecele subordonat sa-i ia tigari. Da, intriga este spectaculoasa. Ei, si soricelul asta, care nu poate sa spuna ”nu” (anii de internship facut pe gratis prin agentii, deh) ia orasul in piept. El trebuie sa sara din cladire-n cladire si din canalizare in canalizare ca sa ajunga la magazinul cu tigari.

Si incepem aventura. Se dau ultimele indicatii:

Misiunea este pe deplin inteleasa, subalternul amusineaza autoritatea suprema, pentru noroc:

Aici, soricelul-erou se afla deasupra unui hotel de 3 stele din Drumul Taberei:

Iar aici se afla la primul din multele esecuri in cariera:

Dar angajatul lunii nu renunta. Pana la urma gaseste tigarile. Le cumpara din faimosul lant de mini-market-uri numit ”Tigari”:

The end.

Asadar, ce lectii se pot trage din acest joculet-manifest? Ca a fi tratat ca un soarece neimportant nu este ok. Angajatii, la fel ca angajatorii, merita respect. Multumim pentru atentie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related