Born Erased - I Am The End of The World

Born Erased - I Am The End of The World

I Am The End of The World este primul album Born Erased, un nou demers al muzicianului bulgar Angel Simitchiev, care a apărut pentru prima dată la casa de discuri BLWBCK în 2013, cu alias-ul acum dispărut Mytrip. După cum sugerează atât numele proiectului, cât și titlul albumului, muzica este menită să evoce viziuni mai sumbre, mai întunecate și chiar distopice. Acestea sunt părți ale unei narațiuni care este simultan profund personală și universală. Mânia, disprețul și ura pentru lume se ciocnesc de speranța de libertate, chiar dacă aceasta se produce cu prețul eradicării totale a realității în care suntem forțați să trăim. I Am The End of The World a durat aproape trei ani pentru a fi realizat.

Coloana vertebrală a discului a fost scrisă dintr-o suflare, dar apoi s-a structurat încet și s-a extins. În acest album, Simitchiev juxtapune aproape două decenii de cercetare ambientală cu implicarea sa îndelungată în hardcore punk. Chitarele deformate, sintetizatoarele cavernoase și înregistrările manipulate drastic sunt împletite organic în nucleul albumului.

Angel are pe album câțiva muzicieni invitați, care au adăugat și mai multă profunzime și caracter unui disc deja foarte dens ca sunet. Moss Harvest (manipularea benzii și texturi) și V0LAND (violoncel) contribuie pe două dintre melodiile ambientale ale albumului. Tobe zdrobite, aproape influențate de doom, pe trei dintre piese au fost interpretate de Boris Malevanov (Nocktern, Heptagram), care aduce acest gen fragil și în derivă la forma sa cea mai extremă.

scris și înregistrat de Angel Simitchiev între 2020-2023
zgomot și texturi pe piesa 1 de Moss Harvest
tobe pe piesele 2, 5 și 7 de Boris Malevanov
violoncel pe piesa 3 de Symeon Yovev (V0LAND)
tobe înregistrate de Mihail Slavov ( Wind City Studio)
 mixat și masterat de Marius Costache (Studio 148)
artwork de Silvana Ilieva
layout de Romain Barbot

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related