OnScreen a lansat kit de petreceri cu unicorni

OnScreen a lansat kit de petreceri cu unicorni

Ce înseamnă o petrecere reușită? Pentru unii, un open bar. Sau poate depinde ce muzică pune DJ-ul. Atâta timp cât nu trebuie să stai la discuții despre vremea de afară cu toți invitații, orice artificiu e bine venit.

Pentru alții, înseamnă mai mult decât atât. La evenimente te duci să ieși din sfera banalului, să descoperi lucruri noi și interesante și să comunici lucruri esențiale cu oameni noi. Onscreen și-a dorit să creeze un pachet de servicii care poartă denumirea de entertainment prin tehnologii creative.

De aceea, au reunit cele mai îndrăgite servicii pentru evenimente într-un singur pachet: Unicorner, un Digital Event Kit cu adevărat adaptat la nevoile erei noastre.

 

Ce conține UniCorner?

Tot ce trebuie pentru a alunga plictiseala la evenimentele de familie și corporate: Invitații video doodle, proiecții pe tort, social photo booth, digital love story, proiecții ambientale de interior și exterior… Chiar și unicorni. Pe bune, celor cărora comandă cel puțin două servicii din kit, Unicorner le trimite unicorn la petrecere, din partea casei. Să vezi atunci party!

Fiecare serviciu e gândit să se integreze perfect atât în sfera evenimentelor corporate, cât și în cea a celor private: nunți, botezuri, zile de naștere, etc. Cam orice fel de petreceri ai da, Unicorner îți poate oferi un set de servicii care să se integreze perfect în atmosferă.

 

Pop-Up Digital Cake

Un serviciu de video-mapping pe tort - unic în România. Pentru că proiecțiile audio-video nu îngrașă, OnScreen încurajează topping-urile creative pe tort. Poți să-ți proiectezi propria poveste, sau poți să-i lași pe unicorni să vină cu propriile idei. În orice caz, cel mai dulce moment al serii va fi un hit și se va lăsa cu multe share-uri și like-uri pe social media.

 

Social Photo Booth

Îți plac selfie-urile? Sunt drăguțe, dar nu se compară cu amintirile din Social Photo Booth. Ai la dispoziție mesaje personalizate, recuzită și orice background vrei tu. E caniculă, gheața din whiskey se topește și ai vrea să mergi în Antarctica? Nicio problemă, ajungi acolo instant. Ai vrut mereu să-ți faci o poză cu Statuia Libertății? Se rezolvă. Apoi, poți împărtăși fotografiile pe social media instant, sau le poți printa, să le ai amintire.

 

Invitații Digitale

Invitațiile digitale ajung mai repede decât Poșta Română. În plus, sunt 100% eco! Dacă vrei să transmiți invitaților tăi mai mult decât un carton cu locația și data evenimentului, le poți trimite un desen animat în stil doodle în care să le prezinți conceptul evenimentului, sau în cazul nunților, povestea voastră de dragoste. Ca aici:

 

Digital Love Story

Ți-ai pregătit scenariul pentru povestea de dragoste pe care ar invidia-o și Woody Allen? Ți-l transformă Unicorner într-o video-proiecție la petrecerea ta, să afle și soacra mare de ce v-ați cununat. Va fi subiect de discuție numai bun la următorul Crăciun în familie.

 

Proiecții ambientale interioare și exterioare

Poate te-ai hotărât să-ți organizezi evenimentul într-un hotel, sau altă locație minimalisto-modernistă. Nu prea te inspiră decorul? Există soluția: Poți îmbrăca pereții interiori și exteriori după gusturile tale, sau cu un decor animat free style de unicorni. Un plus de culoare și inovație la petrecerea ta, care cu siguranță va contribui la acel feel-good factor evenimentului.

Tehnologia creativa stă la baza proiectelor OnScreen, studioul lansând pe piața românească produse precum Doodle Magic Board, Pop-Up Digital Cake sau Magic Book, acestea decurgând aproape natural din experiența în videomarketing, videomapping și stage design.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related