Cetatea Nisalului era în pericol, așa că Mircea Țara a scris 400 de pagini ca s-o salveze

Cetatea Nisalului era în pericol, așa că Mircea Țara a scris 400 de pagini ca s-o salveze

Intr-o lume paralela cu a noastra, dar nu mai putin frumoasa, un dragon tocmai a scris un SF cu titlul ”Inima Publicitarului”. Iar actiunea din carte se desfasoara pe o planeta departe de tot, la peste 100 de parseci in afara sistemului nostru solar. Planeta se numeste Fibra Proxima Centauris si este macinata de batalii. Majoritatea purtate la nivel psihologic intre agentii intergalactice. 

In lumea noastra insa, Mircea Tara este cel care a scris un roman numit ”Inima Dragonului”. Mircea este copywriter la Jazz, dar de astazi (ma rog, de luna trecuta), va trebui sa-l identificati si ca scriitor. Am citit si noi bucati din aceasta prima carte a sa, editata si publicata de Editura Crux. Si tot ce va putem spune despre calitatea scriiturii este ca... nu va putem spune nimic. Am fi acuzati ca vrem sa-i facem vanzare omului, iar noi nu facem advertoriale decat de la 2000 de franci in sus, sorry.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related