De ce trag clopotele si pe internet, Mitica?

De ce trag clopotele si pe internet, Mitica?

Pentru ca in realitate sunt prea scumpe, ca si mantuirea, ar putea fi un raspuns. Depinde de realitate. In aia romaneasca, clopotul care mantuieste neamul are 3,3 metri inaltime si 3,3 metri latime, 25 de tone, chipul Preafericitului in basorelief si costa jumatate de milion de euro. 

Cei de la Next si Atelier Fain au mai facut unul care sa mantuiasca si poporul de pe internet. De nervi si frustrari, poate. Sau din curiozitate. Am putea spune chiar ca romanii au inventat trasul ironic al clopotelor. 

Alexandru Tunaru, Head of Digital la Next Advertising Romania, anunta pe Facebook aparitia lui, [UPDATE] la care au participat Camelia Cucolea (responsabila cu web design-ul) si Bogdan Tudosie (pe copy si concept):

Am facut un prea site pentru un prea clopot. *Daca va distrati tragand de funie, e meritul nostru. Daca nu va place, e vina lui Atelier FAIN, care ne-a prea ajutat. :)

Site-ul se numeste Cinevreasatraga si pana acum au tras clopotele 10.783 de suflete. Am tras si noi, bineinteles. In valoare de 40 de covrigi cu susan, 2 CD-uri de colinde cantate de Fuego si 80 de oua.

Dati mantuirea cu masura, sa ajunga la toata lumea!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related