Logo nou pentru București. Varianta Final2

Logo nou pentru București. Varianta Final2

Primaria Bucuresti mai incearca o data. Dupa descalificarea primului logo ales si festivalul de dupa, azi a anuntat noul castigator al concursului, pe pagina oficiala de Facebook:

 

Logo-ul castigator a fost realizat de Alexandru Mihai Nenciu, a carui propunere de logo era urmatoarea clasata in functie de punctaj.

 „Logo-ul creat de mine incearca sa spuna o poveste, sa reconstituie etapele unei istorii, prin reprezentarea simplificata a patru edificii-simbol ale Bucurestiului: Arcul de Triumf, Palatul CEC, Ateneul Roman si Arena Nationala. Logo-ul nu este altceva decat un vector de transmitere a identitatii colective”, spune autorul, potrivit comunicatului Primariei.

Pentru a se evita situatia jenanta de la anuntul primului castigator, reprezentantii primariei au gasit o solutie:

Inmanarea propriu-zisa a premiului sa aiba loc in termen de 7 (sapte) zile de la comunicarea publica a deciziei.

Castigatorul va fi validat doar daca in acest interval, in care lucrarea va fi expusa public pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti si pe pagina de Facebook, nu apar sesizari pertinente privind un eventual plagiat sau similitudine cu un alt logo existent.

(Traducere: Lasam oamenii internetului sa verifice. Desi, noul logo este destul de specific. Sunt cuprinse in el Arcul de Triumf, Palatul CEC, Ateneul Roman si Arena Nationala, cam greu sa se regaseasca toate in steagul vreunui oras din Africa)

Pe 12 mai vor fi publicate toate lucrarile participante la concurs. Unele dintre ele pot primi premii de popularitate, in functie de aprecierea publicului.

Trebuie sa intram in randul lumii civilizate si in acest domeniu, ceea ce nu afecteaza in niciun fel prioritatile administratiei, respectiv sanatatea, invatamantul, infrastructura, mediul, a declarat primarul General Gabriela Firea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related