Logo-uri alternative pentru București

Logo-uri alternative pentru București

Chiar inainte de anuntarea noului logo pentru Bucuresti, ne gandeam la gropi si mesaje cu ”Atentie, cade tencuiala” cat mai reprezentative pentru oras. Au fost alese, in schimb, 4 inimi asemanatoare cu inimile altui oras, care au fost si descalificate intre timp. (Bogdan Naumovici, care a facut parte din juriu, explica, pentru PaginadeMedia, ca e laudabil ca s-a anulat logo-ul: ”Arata ca selectia e onesta”)

Asa cum au ajutat juriul si primaria sa isi dea seama ca logo-ul este copiat, asa au sarit si acum, oamenii internetului, cu variante alternative.

Cei de la Utopia ne amintesc ca ei aveau un logo mai bun de anul trecut. Si mai sexy, si mai original si mai moka:

 In aceeasi zona, dar mai percutant, Andrei Cotarta vine cu aceasta oferta:

 

 Mad.animator are un slogan bun:

Sau:

 

Victor Cozmei are o varianta mai cuminte, pe interzis:

Tudor Galos este metaforic:

Inteleg ca a fost invalidat logo-ul castigator pentru Bucuresti... Imi pare rau sa aud asta, mai ales ca acum probabil ca va dura pana se va gasi alt logo. Intre timp, vin si eu cu o propunere pentru logo Bucuresti

Claudiu Ionita reinterpreteaza din clasici:

Am auzit ca se cauta din nou logo pentru Bucuresti. Am facut si eu unul 100% original.

Inainte de a se anunta castigatorul, Scena9 stransese 6 logo-uri posibile de la artisti.  

Ce parere aveau oamenii din industrie despre initiativa primariei, inainte de anuntarea castigatorului, puteti citi aici. Concluzia ar fi asta: La asa brief, asa logo.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related