Cei mai vizibili Directori ai agentiilor de PR in online si pe Facebook in luna aprilie 2017

Cei mai vizibili Directori ai agentiilor de PR in online si pe Facebook in luna aprilie 2017

In topul celor mai vizibili 20 de directori ai agentiilor de PR in online si pe Facebook din aprilie, efectuat de ZeList si publicat lunar de IQads, Razvan Pascu trece, de pe al treilea loc, pe cel dintai (184,882 de views). Corina Barladeanu ramane pe pozitia a doua a topului cu 83,064 de views, iar Imola Zoltan ocupa locul al treilea cu 47,893 de views.

Informatii privind proportia de online visibility in functie de surse (presa, bloguri, retele sociale) se gasesc mai jos.

Topul este realizat pe baza datelor ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks.

 

DATELE

 

ZeList Monitor este serviciul de monitorizare si analiza a blogosferei, twittosferei si presei online. Serviciul monitorizeaza peste 70,000 de surse si iti pune la dispozitie alerte, rapoarte si grafice detaliate pentru termenii pe care doresti sa-i monitorizezi.

fbMonitor prezinta intr-un mod structurat acele metrice care reflecta eficienta comunicarii pe o pagina de Facebook, atat in mod absolut, cat si prin raportare la concurenta sau la o perioada aterioara. Platforma ofera companiilor posibilitatea de a determina care este eficienta demersurilor de comunicare in cadrul paginii proprii de Facebook.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

SectiuneRelated