[Stream cu gameri] Alex Craciunescu aka ComeWithMe in DOTA: Nu cred ca exista o "medie de viata" a gamerului profesionist

[Stream cu gameri] Alex Craciunescu aka ComeWithMe in DOTA: Nu cred ca exista o "medie de viata" a gamerului profesionist

"In DOTA sunt banii", spun gamerii profesionisti la unison. "DOTA trebuie sa joci daca vrei sa traiesti din asta, omule", insista si cei care sunt foarte buni la FIFA, dar au si job de zi. Asa ca ne-am orientat si noi catre dotisti. Ne aflam in discutii si  cu cei mai buni jucatori de Minesweeper si Solitaire de pe la noi, unde se pare ca se castiga destul de bine; dar despre asta, mai incolo.

Acum vorbim cu Alexandru Craciunescu (aka "ComeWithMe"). Alex joaca turnee, participa la concursurile The International, organizate - pe bani multi - chiar de catre creatorii jocului DOTA. Insa de inceput, Alexandru a inceput cu Hercule si sus-numitul FIFA. La 24 de ani, poate da deja sfaturi celor care viseaza sa se joace facand din asta o cariera, iar principalul este: sa ai mereu o varianta de rezerva! Poate ca o sa fii suficient de bun incat sa faci milionul pana la 19 ani. Dar probabilitatea sa nu fii la fel de bun pe cat crezi si sa ai de investit suplimentar, constant si dedicat in skill-urile tale, e mai mare. Cum a fost si cazul lui :

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related