Raul Gheba este unul dintre cei doi români selectați în programul ADC Europe pentru a reprezenta România la Creative Express 2017

Raul Gheba este unul dintre cei doi români selectați în programul ADC Europe pentru a reprezenta România la Creative Express 2017

Raul Gheba, copywriter al agenției MullenLowe, a fost selectat de organizația Art Directors Club of Europe (ADC*E) să participe la programul internațional Creative Express care are loc în perioada 18-19 mai la Roma. Evenimentul reunește cei mai buni tineri creativi din industria de publicitate europeană – art directori, copywriteri și designeri – pentru a face schimb de idei, inspirație și metode de învățare.

Cred că unul dintre lucrurile mele preferate e să fac „schimb de creiere”. Adică de idei și de viziuni despre industrie, despre procesul creativ, despre moduri de a aborda provocările. Tocmai de asta sunt entuziasmat că particip la Creative Express și am ocazia să „schimb creiere” cu oameni la fel de interesați ca și mine de ceea ce se întâmplă, dar din medii și culturi diferite. Sper să mă întorc din Roma cu un bagaj de cunoștințe atât de mare încât va trebui să-l bag la cală”, spune Raul Gheba, Copywriter, MullenLowe.

Ediția de anul acesta a programului include 28 de participanți selectați din 14 țări de pe continentul european, în urma nominalizărilor făcute de organizațiile locale membre ADC*E. Astfel, Raul Gheba este unul dintre cei doi câștigători locali desemnați de organizația europeană, din grupul de tineri creativi români propuși de ADC*RO.

Participanții sunt împărțiți în cinci echipe, fiecare mentorată de câte un director de creație renumit, și vor fi provocați să dezvolte, în numai două zile, o campanie de comunicare prin care să inspire designerii din întreaga lume să înființeze un startup. Proiectele finale vor fi prezentate în fața unui public format din aproximativ 100 de specialiști din industrie.

Ediția de anul acesta a programului este găzduită de Pi Campus din Roma, considerată Silicon Valley al Italiei – o locație dedicată startup-urilor, care încurajează tehnologia și inovația.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related