SMILEY si Hahaha Production se implica in Conferinta Mastering The Music Business

SMILEY si Hahaha Production se implica in Conferinta Mastering The Music Business

Mastering The Music Business este prima conferinta dedicata industriei muzicale, adresata in primul rand artistilor si compozitorilor independenti dar si echipelor acestora: manageri, agenti de booking, PR, tour managerilor, s.a. Anul acesta conferinta se va desfasura la Bucuresti, pe 10 si 11 iulie. Sub titulatura MMB Extended, a doua zi dupa conferinta, pe 12 iulie, va avea loc un workshop de compozitie si productie muzicala, realizat in parteneriat cu Hahaha Production, companie de productie muzicala detinuta de Smiley.

Referitor la implicarea sa si a echipei Hahaha Production, Smiley - care va sustine si discursul de deschidere a conferintei, spune: "Sunt foarte bucuros ca pot sa impartasesc din experienta mea atat ca antreprenor in industria muzicala cat si ca artist, producator si compozitor cu alti oameni. Tot business-ul pe care l-am construit se bazeaza pe impartasirea experientelor asa ca ma mulez perfect pe aceasta conferinta. In acelasi timp cred ca schimbul de informatii este vital pentru toate ramurile industriei muzicale, asa ca un astfel de eveniment este foarte necesar, cel putin o data pe an."

Profesionistii industriei muzicale spun ca succesul in muzica vine din 'cei 3P': Productie (muzicala de calitate), Promovare si Profesionalism. Cu alte cuvinte, daca ai piese bune si bine produse, promovate inteligent si daca iti abordezi carierea intr-un mod profesionist, nu exista nici un motiv sa nu ai succes.

Ordinea in care se succed cei 3P nu este deloc intamplatoare – la baza succesului unui artist sta in primul rand muzica sa. Compozitia si productia.

Pentru un artist independent, sa afle cat mai multe despre cum sa compuna si sa produca piese valoroase (indiferent de genul muzical abordat) este extraordinar de important, iar atunci cand sfaturile vin de la profesionisti recunoscuti ai industriei, oportunitatea nu trebuie in nici un caza ratata! Acest workshop unic de compozitie si productie muzicala va fi gazduit de Hahaha Production in studiourile proprii.

Workshop-ul va dezvalui de la secretele ce stau in spatele celor mai de succes compozitii romanesti ale ultimilor ani la tips & tricks de productie care pot sa faca piesele sa sune foarte bine chiar si atunci cand sunt inregistrate intr-un studio improvizat acasa, cu toate acestea venind de la doi dintre cei mai apreciati membri ai echipei Hahaha.

"Am 10 ani de pian si cinci ani de canto dar sunt sigur ca productia a fost drumul meu de la inceput, de cand ma jucam cu primele programe. La HaHaHa Production am invatat ce inseamna o prietenie adevarata si o relatie profesionala foarte buna.

Imi place atat de mult ce fac incat mi se intampla uneori sa-mi vina idei de piese noi doar uitandu-ma noaptea la stele. Compun, produc, directionez si zilnic ma minunez de cat talent si inspiratie exista in aceasta echipa. E greu sa fii gata sa creezi tot timpul, dar noi asa suntem", spune Serban Cazan.

Producator de succes si absolvent de Conservator, Serban Cazan, leaga energiile intre productie si artisti si se asigura ca fiecare proiect are parte de o idee de plecare buna. Desi este si „omul cu responsabilitatile", care livreaza intotdeauna la termen si care isi incepe treaba de dimineata, Serban se ocupa de creatie pentru ca ideile bune ii vin tot timpul – in drum spre studio, acasa, in vacanta.

"Cant la pian de la 8 ani, dar nu mi-a ajuns un singur instrument si cu timpul am ajuns sa ma joc si la chitara, tobe, flaut, cimpoi si didgeridoo. Cand am inceput sa produc muzica, am adaugat la instrumentele mele si alte surse de sunet, de la bete de lemn, ceasuri mecanice si scaune de metal, la zgomote din natura-roti de masini, usi de metrou, pasi pe pietris.

Sunt fascinat de cum suna lumea in jurul meu si ma bucur imens ca sunt inconjurat de o echipa care se bucura de sunet si muzica la fel de mult ca mine. Aici sunt intotdeauna inspirat si aceasta atmosfera placuta reiese din schimbul constant de idei si atitudini pozitive", declara Vladimir Coman-Popescu.

Vladimir Coman-Popescu produce sub numele de Bite Your Lips. Cu un Master in Productie Muzicala de la Universitatea din Derby, Marea Britanie si cu un background in industria de tehnologie muzicala din San Francisco, Vladimir cauta in mod constant metode in plus de a inova prin muzica pe care o creeaza. Este organizat pana la limita obsesiei, capabil sa contribuie sau sa faca de la zero tot ce tine de o piesa muzicala, de la versuri si linii melodice, la orchestratie si mix, si toate proiectele la care lucreaza sunt terminate intotdeauna la timp. 

Detalii si modalitati de inscriere:

Workshop-ul va avea loc pe 12 iulie, intre orele 12:00 – 16:00 la sediul Hahaha Production din Bucuresti, Bd. Basarabia 256. Vor fi numai 4 grupe a cate 10 participanti, deci exista un numar limitat de locuri.

La MMB Extended pot participa doar cei care detin un bilet valid la #MMB2017 (biletele se pot cumpara online). Workshop-ul este dedicat numai artistilor/compozitorilor.

Important: locurile disponibile la workshop se vor aloca pe principiul 'primul venit, primul servit'.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related