Un Future Crafter se înscrie la Universitatea Alternativă

Un Future Crafter se înscrie la Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă, cel mai modern spațiu de învățare dedicat tinerilor care vor să aducă o schimbare în societate, are deschise înscrierile pentru noi studenți în anul 2017-2018. Până pe 11 iunie, te poți înscrie să faci parte dintr-o nouă generație de tineri care au curajul de a-și provoca propriul traseu de învățare într-un mod alternativ, devenind Future Crafters.

Future Crafters sunt oamenii care nu așteaptă să li se întâmple lucruri, ci le fac să se întâmple. Sunt cei care încearcă, testează, descoperă ce li se potrivește, au curajul să greșească și determinarea să o ia de la capăt. Sunt cei care vor să schimbe și să contribuie la construirea unei lumi în care le place cu adevărat să trăiască.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, Universitatea Alternativă ți-a pregătit un program de învățare complex, prin care să primești resursele și sustinerea de care ai nevoie astfel încât să îți pui visurile în practică. Pentru că în această comunitate îți alegi singur cursurile, înveți practic de la profesioniști, crești continuu și ai parte de un traseu de învățare personalizat nevoilor tale.

În Universitatea Alternativă te așteaptă patru comunități de practică: management, antreprenoriat, educație și marketing. Fiecare dintre ele are ca scop creșterea profesională a studenților și dobândirea de competențe concrete în cele patru domenii, prin proiecte practice cu mize reale și prin interacțiunea cu profesioniștii și companiile partenere.

Pentru acei Future Crafters pasionaţi de marketing, digital marketing, foto-video, graphic design sau organizare de evenimente, NewMedia School este comunitatea în care vor face lucrurile să se întâmple. Fie că e vorba de organizarea unui eveniment, poziţionarea unui brand sau lucrul la un brief pe creaţie, toate proiectele sunt reale, numai bune de adăugat la portofoliu.

O parte dintre subiectele pe care le dezvoltăm în cadrul cursurilor și atelierelor: Poziţionarea unui brand, Psihologia Consumatorului, Marketing vs. Advertising, Social media, Performance Marketing, Event Planning, Gândire Creativă, Storytelling, Neuromarketing.

Mai multe detalii sunt disponibile online. Până pe 11 iunie, te poți înscrie pentru generația 2017-2018 de Future Crafters de la Universitatea Alternativă. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related