Povestea unui băiețel și a unei cutii goale

Povestea unui băiețel și a unei cutii goale

Sunt lucruri pe care le stim. Si cu toate ca le stim, avem nevoie sa le auzim iar, pentru a fi constienti de ele. Asa cum stim, de exemplu, ca sunt copii care nu au ce sa manance. Si indiferent de cate ori am afla asta si chiar daca, la un moment dat, intervine inertia unui cinism care ne opreste sa plangem sau sa ne emotionam la fiecare tragedie despre care citim zilnic, este suficient, uneori, o poveste spusa astfel incat sa devenim iar constienti de suferinta celorlalti. 

Cum este spotul realizat de Kitchen Leo Burnett pentru The Norwegian Directorate for Children, Youth and Family Affairs (Bufdir), care a devenit viral pe internet, cu 118 milioane de view-uri, dupa cum noteaza cei de la Creativity-online.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related