Nu e ok să-ți împachetezi veverița în folie cu bule și să o trimiți prin curier

Nu e ok să-ți împachetezi veverița în folie cu bule și să o trimiți prin curier

Toata viata invatam sa citim printre randuri. Comunicarea non-verbala, limbajul trupului, inconstient, plin de mesaje gata sa fie decodificate si asa mai departe. Dar unele treburi e nevoie sa fie spuse ca pentru prosti. Stiati, de exemplu, ca pe papusile Barbie din Statele Unite scrie foarte explicit ca nicio parte a jucariei (din plastic!) nu este comestibila? Sau ca in unele restaurante, pe pliculetele de sare scrie ”Warning, boss, contine... sare”? 

Eh, probabil ca sa nu se mai trezeasca in depozit cu pisici si hamsteri deshidratati si in pragul comei, oamenii de la Fan Courier au simtit nevoia sa faca unele precizari. Precizari care pentru cineva cu toate tiglele pe casa sunt destul de inutile. Dar na, te pui cu iubitorii de animale de la noi? 

 

Ideea cu papuceii e misto si speram ca va veni o zi in care vom afla exact cate veverite si schnautzeri pitici au incercat romanii sa infasoare in folie cu bule. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related