Cum îți construiești o viață creativă - o seară cu Debbie Millman pe 7 august, la Teatrul Național București

Cum îți construiești o viață creativă - o seară cu Debbie Millman pe 7 august, la Teatrul Național București

De la creat produse promoționale pentru Star Wars și insigne pentru campania lui Hillary Clinton, la scris șase cărți, la intervievat cele mai importante minți creative ale zilelor noastre, la lucrat pentru cele mai mari branduri din lume și expus artă vizuală în cele mai reputate galerii, Debbie Millman le-a făcut pe toate. Acum, unul dintre cei mai influenți oameni de branding și design din toată lumea vine la București, pe 7 august, la Teatrul Național.

Chiar dacă poate părea că drumul ei spre succes a fost lin, Debbie nu a știut întotdeauna ce vrea să facă. Din contră, spune ea. După absolvirea facultății nu s-a simțit suficient de încrezătoare în forțele proprii încât să încerce să devină artistă sau jurnalistă, iar adesea a fost nevoită să își asume proiecte comerciale pentru a se întreține. Nu era neapărat îndrăzneață sau ambițioasă și nu avea planuri pentru a ajunge faimoasă.

Însă a ajuns o persoană importantă - atât de importantă încât a fost membră a juriului la Cannes Lions. Iar astăzi, Debbie vorbește deschis despre acei ani marcați de respingeri, dezamăgiri și greutăți de la început de drum, dar și despre lecțiile învățate pe parcurs despre cum să-ți construiești o viață de care poți fi mândru. 

Despre toate acestea, dar și despre cum a ajutat-o designul în viață și cum putem avea cu toții vieți creative împlinite, Debbie va vorbi cu ocazia unui eveniment special găzduit de The Power of Sorytelling și Visual Playground la Teatrul Național București în 7 august

Iată câteva dintre lucrurile realizate de Debbie Millman:

  • este director editorial și creativ al Print Magazine - cea mai veche revistă despre design din Statele Unite; 
  • este gazda și fondatoarea primului și celui mai longeviv podcast despre design, Design Matters; în cei 11 ani ai show-ului, Debbie a intervievat aproape 300 de oameni de creație și comentatori culturali, inclusiv Seth Godin, Alain de Botton, Barbara Kruger și Malcolm Gladwell. În 2015, iTunes l-a numit unul dintre cele mai bune podcasturi ale anului; 
  • este președinte emerit al AIGA (Asociația Profesională a Designerilor din Statele Unite), fiind una din cele cinci femei care au ocupat această funcție în istoria de 100 de ani a organizației; 
  • a publicat două colecții de eseuri ilustrate (Look Both Ways și Self-Portrait As Your Traitor), o formă de artă care a devenit sinonimă cu munca ei; în plus, a publicat o colecție de interviuri cu cei mai mari designeri grafici ai lumii (How to Think Like a Great Graphic Designer) și alte trei cărți;
  • a lucrat în design și branding la Sterling Brands peste 20 de ani, având clienți precum: Pepsi, Dove, Burger King, Tropicana, Ben&Jerry's, Star Wars, Colgate și P&G.

Vă așteptăm luni, 7 august, la ora 19:00, în Sala Studio a Teatrului Național București (TNB) pentru a petrece o seară plină de inspirație cu legendara Debbie Millman. La final, Debbie va rămâne pentru o sesiune de Q&A cu cei din sală. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related