Salvați Copiii, Kubis și vedetele românești (se) poartă #FărăUrăPeNet

Salvați Copiii, Kubis și vedetele românești (se) poartă #FărăUrăPeNet

Artiștii preferați ai copiilor se implică și în 2017 în demersul Salvați Copiii de educare a publicurilor mici și mijlocii despre pericolele online. La Ora de net, copiii sunt invitați să creeze mesaje de rezistență împotriva cyberbullyingului, iar artiștii le promovează pe cele mai creative printr-o colecție de tricouri #FărăUrăPeNet.

Kubis a lansat campania Se poartă #FărăUrăPeNet printr-o leapșă în social media a ambasadorilor Alina Eremia, Mircea Erimia, Ami, Andrei Leonte, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu și Zmenta. Cei șapte susținători ai cauzei au împărtășit, în intervenții video pe paginile lor de Facebook, din experiențele personale de hărțuire online, în comunitățile pe care le gestionează ca persoane publice.

 

Poveștile ambasadorilor au deschis concursul de creație la care s-au înscris deja peste 1000 de copii și adolescenți din toata ţara. Mesajele lor pozitive #FărăUrăPeNet sunt integrate în designuri de tricou, printre emojis tematice, iar preferatele ambasadorilor vor fi produse pe tricouri semnate de fiecare artist.

 

"Ora de net este un program european unic în România care promovează siguranţa pe Internet pentru copii și adolescenți. Derulăm proiectul în România încă din 2008, iar în acest timp am inclus în activitățile noastre peste 260.000 de copii și 76.000 de părinţi și profesori. Pentru că ne dorim să avem un impact semnificativ în viața copiilor, vom continua demersurile noastre de informare. Împreună putem crea un spațiu online util, plăcut și sigur pentru cei mici."
Teodora Stoica (Coordonator servicii de consiliere, programam Ora de net)

 

Echipele participante:

Profii de net de la Kubis:
Ioana Enache, Senior Copywriter
Alina Răduț, Art Director
Laura Nedelschi, Creative Director
Cristina Schițco, Group Account Director
Diana Patriche, Account Manager
Florina Simon – Account Executive
Ioana Zvâc – Head of Social Media 
Cosmina Țapliuc – Social Media Manager
Alexandra Paraschiv - Performance media executive
Dani Ivan – Front End Developer
Giovani Sarbu & Sergiu Badic – Backend Developer

Profii de net de la Salvați Copiii:
Teodora Stoica, Coordonator servicii de consiliere
Ovidiu Măjină, Coordonator proiect

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated