Salvați Copiii, Kubis și vedetele românești (se) poartă #FărăUrăPeNet

Salvați Copiii, Kubis și vedetele românești (se) poartă #FărăUrăPeNet

Artistii preferati ai copiilor se implica si in 2017 in demersul Salvati Copiii de educare a publicurilor mici si mijlocii despre pericolele online. La Ora de net, copiii sunt invitati sa creeze mesaje de rezistenta impotriva cyberbullyingului, iar artistii le promoveaza pe cele mai creative printr-o colectie de tricouri #FaraUraPeNet.

Kubis a lansat campania Se poarta #FaraUraPeNet printr-o leapsa in social media a ambasadorilor Alina Eremia, Mircea Erimia, Ami, Andrei Leonte, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu si Zmenta. Cei sapte sustinatori ai cauzei au impartasit, in interventii video pe paginile lor de Facebook, din experientele personale de hartuire online, in comunitatile pe care le gestioneaza ca persoane publice.

 

 

 

 

Povestile ambasadorilor au deschis concursul de creatie la care s-au inscris deja peste 1000 de copii si adolescenti din toata tara. Mesajele lor pozitive #FaraUraPeNet sunt integrate in designuri de tricou, printre emojis tematice, iar preferatele ambasadorilor vor fi produse pe tricouri semnate de fiecare artist.

 

"Ora de net este un program european unic in Romania care promoveaza siguranta pe Internet pentru copii si adolescenti. Derulam proiectul in Romania inca din 2008, iar in acest timp am inclus in activitatile noastre peste 260.000 de copii si 76.000 de parinti si profesori. Pentru ca ne dorim sa avem un impact semnificativ in viata copiilor, vom continua demersurile noastre de informare. Impreuna putem crea un spatiu online util, placut si sigur pentru cei mici."
Teodora Stoica (Coordonator servicii de consiliere, programam Ora de net)

 

Echipele participante:

Profii de net de la Kubis:
Ioana Enache, Senior Copywriter
Alina Radut, Art Director
Laura Nedelschi, Creative Director
Cristina Schitco, Group Account Director
Diana Patriche, Account Manager
Florina Simon – Account Executive
Ioana Zvac – Head of Social Media 
Cosmina Tapliuc – Social Media Manager
Alexandra Paraschiv - Performance media executive
Dani Ivan – Front End Developer
Giovani Sarbu & Sergiu Badic – Backend Developer

Profii de net de la Salvati Copiii:
Teodora Stoica, Coordonator servicii de consiliere
Ovidiu Majina, Coordonator proiect

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related