Un sapun invata fetele arte martiale

Un sapun invata fetele arte martiale

Sunt multe de spus despre miscarea de empowerment, atat de folosita de branduri in ultima perioada. Cat bine ramane in urma marketingului, cata nevoie au femeile sa le spuna altcineva ca sunt puternice sau frumoase "in felul lor". Exista insa straturi ale acestei piramide care nu au nevoie de interpretari. Pentru ca tin de anumite drepturi fundamentale. Cum ar fi acela de a merge in siguranta pe strada. Si de a nu fi batuta.

La o astfel de baza lucreaza campania #GoSafeOutside, realizata de HUL & Ogilvy Mumbai si brandul de sapun HAMAM. Nu doar ca fetele sa se simta puternice, ci si sa aiba puterea de a se apara, invatand arte martiale. Campania are mai multe componente: video-uri din care fetele pot invata artele martiale, tabere de acest gen, ambalaje cu ghiduri de auto-aparare si colaborarea cu autoritatile pentru a identifica zonele periculoase. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarRelated