Iohannis, regele meme-urilor pentru o zi

Iohannis, regele meme-urilor pentru o zi

Klaus Iohannis a postat o fotografie ieri pe Facebook, de la baza Mihail Kogalniceanu, unde s-a intalnit cu militari romani si ai fortelor aliate. Si apoi, brusc, internetii au explodat. 11.000 de Like-uri si peste 1000 de Share-uri pentru ca presedintele Romaniei avea pantaloni albi si ochelari de tip Aviator. Ceea ce arata ca romanii sunt foarte sensibili la estetica si mai ales la trimiterile catre Top Gun.

Au urmat comentarii pe principiul avem un presedinte care arata bine cu ochelari de soare, opiniile au fost impartite in mod egal printre influenceri, care si-au ascultat menirea si au analizat cu seriozitate tinuta presedintelui.

Am ales-o dintre toate pe cea a lui Dragos Bucurenci, care a facut si un istoric al presedintilor cu pantaloni albi:

Sa ne intelegem – pantalonii albi purtati vara pe canicula nu sunt un faux-pas, din contra, sunt alegerea inteligenta a oricarui barbat increzator in bunul sau gust si indiferent la comentariile conationalilor sai purtatori de sosete cu sandale. De asemenea, ochelarii de soare sunt perfect acceptabili atunci cand alternativa ar fi sa te chiorasti la soldati si la reporteri din cauza unui soare orbitor. Iar daca este sa aleaga o forma de ochelari, un inalt demnitar nu va gresi niciodata cu cei de tipul „aviators” sau „wayfarer”.

Singura greseala de stil a lui Klaus Iohannis a fost camasa cu maneci scurte, care nu ar trebui sa existe in garderoba niciunui barbat educat care are mai putin de 60 de ani. Dar este o greseala scuzabila intr-o tara in care majoritatea barbatilor cred ca pantalonii albi sunt doar pentru medici.

Alta intrebare?

Apoi cineva a sugerat: ar merge o explozie in spate. 

Tudor Bercea a executat:

Tot in acelasi registru, Fredi Radu i-a adaugat si o replica celebra:

Si apoi, bulgarele de referinte si glume a fost de nestavilit. Fredi are mai multe variante, care ajung pana la Boney M:

Teodor Tita i-a pus si background muzical:

" (...)

Turning and returning

To some secret place inside

Watching in slow motion

As you turn my way and say

Take my breath awaaaaay".

De la Utopia a venit asta:

Tot acolo, am mai gasit:

Liviu N. Dragnea s-a suparat:

Febra meme-urilor a ajuns pana in colturile literare, unde Hyperliteratura a reactionat de asemenea:

E, hai ca a mai trecut o zi pe internet.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related