Opel conduce spre o noua generatie de lideri creativi la Premiile FIBRA #2

Opel conduce spre o noua generatie de lideri creativi la Premiile FIBRA #2

Liderii din industria de advertising au fost intotdeauna printre cei care au setat trendul si in privinta stilului de conducere, fiind o permanenta sursa de inspiratie pentru echipele pe care le-au coordonat, pentru clientii pe care i-au gestionat si, nu de putine ori, pentru consumatori. Acestia se vor afla in spotlightul celei de-a doua editii a Premiilor FIBRA, festivalul local de creativitate organizat de IQads, un demers caruia Opel Romania i se alatura in calitate de partener. 

Cu o noua abordare a leadershipului vine si directia de comunicare a noului Opel Insignia, "fiind o onoare pentru noi sa ii celebram pe toti cei din marcom care adopta si promoveaza modelul de leadership ancorat in valori, bazat pe asumare, entuziasm si inspiratie", spune Cristian Milea, Country Manager Opel Romania.

Astfel, pe parcursul celor doua zile de festival, 16 si 17 noiembrieOpel Insignia va deveni masina oficiala a evenimentului si a celor care nu se tem sa rescrie regulile:

"Suntem mandri sa fim in acest rol: parteneri FIBRA #2 si implicit parteneri ai liderilor de azi. Publicitatea este domeniul care le da oamenilor curaj – curajul de a se exprima creativ, de a provoca status qvo-ul si de a inspira forta si incredere in ceilalti prin idei inovatoare. Aceasta este adevarata forma de leadership si pentru noi.

Credeam cu tarie ca «the future is everyone’s» – asa cum, de altfel, o spune si noul slogan Opel", adauga Cristian Milea.

Premiile FIBRA sunt sustinute de IAAUAPR si ADC*RO si se vor desfasura pe 16 si 17 noiembrie la Caro City Resort.

Premiile FIBRA reprezinta un demers local necesar pentru a seta nivelul profesionalismului din marcomul autohton si, totodata, pentru a-i sustine dezvoltarea. Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative. 
Festivalul este organizat de IQads, platforma media 
dedicata industriilor creative din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related