Amatorii de sport, mișcare și provocări mai au 6 zile de înscriere la TITANS TRIATHLON

Amatorii de sport, mișcare și provocări mai au 6 zile de înscriere la TITANS TRIATHLON

Mai sunt 6 zile în care vă puteți înscrie la Proba de Ștafetă din cadrul competiției The Titans Triathlon, care va avea loc în data de 13 August 2017, în parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR). Organizat pentru prima dată în București, Campionatul Național de Triatlon și Aquatlon - TITANS TRIATHLON - include probe de specialitate care se adresează profesioniștilor și semi-profesioniștilor, dar și probe pentru amatori prezentate sub forma unor probe de ștafetă feminin, masculin, mixt, family și corporate, pentru cei dornici să facă sport, să se distreze și să participe în echipă cu prietenii sau colegii la o competiție care încurajează mișcarea și practicarea sportului într-un mod organizat.

"Am ales să deschidem TITANS TRIATHLON și către amatorii care cred că pot face față acestei provocări pentru că la Bucharest Sport Club (BSC) vrem nu doar să oferim un climat diferit față de ce am fost învățați în România că înseamnă sportul profesionist, ci și să educăm publicul și să putem atrage copii talentați către acest sport complex. Ne-am luat acest angajament încă din prima zi de viață a proiectul BSC și ne bucurăm când vedem că și branduri comerciale precum Campofrio au prins gustul sportului", a declarat Marius Grigore (președinte Bucharest Sport Club, organizatorul evenimentului).

 

Înscrierile la TITANS TRIATLON se pot face online, la titanstriathlon.ro până la data de 6 august 2017 inclusiv, iar costul de înscriere pentru probele de ștafetă este de 360 Ron / echipă și 180 de lei pentru proba individuală. Primele 10 echipe CORPORATE confirmate la proba de ștafetă vor primi cadou singurul board game de triatlon din lume, Triathlon Series, creat de AfterRace Games și oferit cu complimente de Campofrio - sponsorul principal al competiției.

 

"Campofrio este despre calitate: calitatea produselor noastre și calitatea vieții consumatorilor noștri. Aceasta este prioritatea noastră zi de zi. De aceea, brand-ul Campofrio susține starea de bine pe termen lung și îi inspiră pe cei care doresc să-și găsească propriul INNER TRIO. INNER TRIO înseamnă pentru noi acea stare de echilibru între suflet, minte și corp, starea acea mult dorită și pe care căutăm să o atingem în viața noastră. În tot acest mix, sportul are un rol foarte important și nu are cum să lipsească. Și pentru că sportul îmbinat cu jocul este combinația perfectă, vă invităm să intrați în joc pe campofrio.ro.
Campofrio a prins gustul mișcării, a prins gustul triatlonului și este alături de consumatori cu susținere, inspirație, dar și cu multe premii. Lasă-te inspirat de Campofrio și vei deveni expert în INNER TRIO", a declarat Ana Maria Băjan (Executive Director Marketing & PR Caroli Foods).

 

Competiția THE TITANS TRIATHLON se va desfășura în interiorul și în jurul Parcului Alexandru Ioan Cuza, cunoscut ca IOR, în zone special amenajate pentru un eveniment de asemenea anvergură.

Sportul te ajută să te simți mai bine, să-ți păstrezi mintea limpede pentru a lua cele mai bune decizii și te ajută la conturarea unei siluete de apreciat. Adică, îți oferă o stare de bine pe termen lung! Dacă reușești să îți convingi încă doi prieteni, vă puteți înscrie pe titanstriathlon.ro la Proba de Ștafetă și veți putea veni și voi în parcul IOR pe data de 13 August 2017 să participați la prima ediție a Campionatului Național de Triatlon și Aquatlon din București. În plus, ai șansa de a câștiga unul din multele premii oferite de Campofrio, sau chiar marele premiu, o vacanță activă în Insulele Canare!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related