#Vreausagust ceva nou, hrănitor și savuros. Campofrio lansează o categorie nouă de snacks

#Vreausagust ceva nou, hrănitor și savuros. Campofrio lansează o categorie nouă de snacks

Când ne e foame, nu avem nimic la îndemână și suntem departe de bucătărie, facem cele mai mari greșeli. Sau când suntem acasă, dar avem poftă de altceva, nu neapărat un fel de mâncare, ci ceva de ronțăit sau de savurat, o gustare care să ne dea energie. Știm cu toții momentul, este universal: dăm iama la raftul cu snacksuri sau la dulapul cu plăceri vinovate și facem ravagii. Iar apoi ne scuturăm vinovați firimiturile de pe bluză și ne promitem că data viitoare vom avea mai mult control. 

Foamea noastră bruscă sau cheful de snaksuri e, de fapt, pofta de un gust intens și de o textură diferită. Și, iată că, mai nou, avem și alte opțiuni.
Campofrio a lansat o categorie nouă de snacks, din carne cu peste 16gr de proteină pe 100gr de produs, hrănitoare și sățioase, care să satisfacă pofta noastră de ”altceva” sau care să ne țină de foame pana la urmatoarea masa principala, atunci când suntem la job, în oraș sau pe drum.

Noua categorie de snacksuri a fost lansată prin campania Campofrio #vreausagust care aduce și o variantă nouă, digitală de sampling. Oricine își poate face un cont pe campofrio.ro și poate primi acasă, gratuit, un snack din oferta Campofrio. 

 

Un tip nou de snacks în oraș

Snacksurile sunt o pauză binemeritată în care ronțăim ceva cu gust intens și ne luăm energia de care avem nevoie pentru a continua ce avem de făcut. Țin de foame, dar mai ales de poftă. Iar acum nu numai că avem variante multe și noi de a alege, dar și posibilitatea de a le gusta gratuit. Cârnați afumați tradiționali românești sau spanioli, salam crud uscat, picant, aromat și gustos, Campofrio SNACK'IN aduce pe piață o combinaţia perfectă de textură, aromă şi explozie de gusturi: snack-uri din carne cu peste 16gr de proteina pe 100gr de produs. Lansarea este însoțită de campania #vreausagust, care oferă oricui posibilitatea de a testa noile snacks pe campofrio.ro.

Cu motto-ul “There’s a new King in town”, campania merge pe ideea că această nouă categorie de produse procesate din carne are un nou “rege”, Campofrio Snack’In. 

There's a new SNAKING în town, aşa că facem cinste cu un snack gustos din carne. 

Ne-am dorit ca produsul nostru să ajungă la un număr cât mai mare de consumatori care să aibă posibilitatea să îl guste și ulterior să ne lase feedback despre produs.  Tinem cont întotdeauna de părerile consumatorilor noștri și luăm în considerare feedback-urile lor pentru îmbunătățirea constantă a produselor, spune Ana Maria Bajan, Marketing Director, Caroli Foods Group (parte din Sigma Group)

Ce trebuie să faci pentru a gust noile produse? Să înregistrezi un cont și să completezi formularul pe campofrio.ro şi vei primi acasă, prin curier, GRATUIT unul dintre snack-urile din carne Campofrio SNACK'IN. 

Primii care au testat și au gustat au fost influencerii. Dorian, Flick și Alexandra Badoi au dat mai departe vestea noilor snackuri și și-au provocat comunitățile să încerce noile gusturi Campofrio

 

 

Ce poți să guști

Oferta snacksurilor de la Campofrio e bogată și diversă. Cârnați Sinaia Sticks, pe care îi puteți lua la birou, în sala de fitness sau la plimbare, când vă apucă foamea. Tot la categoria Sticks, mai puteți testa Slim Sticks - crud uscați, afumați cu fum natural, subțiri și cu 16 grame de proteine, un snack rapid și hrănitor, care să îți dea energia necesară pentru a continua ziua. Pentru diversitate, Sibiu Sticks crud-uscați sunt o variantă pentru momentele acelea când când ai poftă de cârnați, dar nu ai chef să gătești.

Din oferta de Snacksuri nu putea lipsi salamul: într-un format nou, Campofrio Mini Salam Bănățean vine să salveze situația când îți e foame și poftă de ceva gustos și sățios. 

În funcție de preferințe și curaj, există și varianta picantă pentru fiecare din aceste produse sau variante cu mai multe sau mai puține grame.

Pentru gusturi exotice sau dorința de a depăși granița aromelor, există Campofrio Mini Fuet, salam spaniol cu gust aromat de porc, Campofrio Mini Fuet Pavo, din curcan, sau Campofrio Mini Chorizo, combinația perfectă dintre puțin condimentat și puţin dulce.

Sigur v-am făcut poftă de puțin din fiecare. Partea cea mai bună e că puteți să vă faceți o idee și să gustați gratuit o mostră până pe 31 decembrie, ora 23.59, pe campofrio.roFaceți-vă cont, completați formularul şi veți primi acasă, prin curier, unul dintre snack-urile din carne Campofrio SNACK'IN. Să ne spuneți care v-a plăcut cel mai mult. 

 

Provocarea Campofrio SNACK'IN!

 

Echipa campaniei

Agenția Script Media
Ana Maria Bajan - Marketing Director, Caroli Foods Group (parte din Sigma Group)
Andrada Constantinescu - Category Marketing Executive, Caroli Foods Group (parte din Sigma Group)
Anca Rancea - PR.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related