Astăzi este nevoie de inteligență în România mai mult decât oricând. Inteligența poate fi mai importantă decât banii

Astăzi este nevoie de inteligență în România mai mult decât oricând. Inteligența poate fi mai importantă decât banii

România trece prin cea mai bună perioadă în ceea ce privește dezvoltarea sectorului de IT. 

Români inteligenți creează valoare la nivel internațional. Doar dacă ne gândim la ultimul exemplu, o aplicație creată de români vândută cu peste 10 milioane de euro.

Astăzi este nevoie de inteligență în România mai mult decât oricând.

La asta s-au gândit cei de la Vox Technology Park, o clădire inovativă de birouri, când au inițiat o campanie creativă, în centrul orașului Timișoara.

"Inteligența poate fi mai importantă decât banii. Am dorit să arătăm asta în noua campanie IQ Cafe, pentru clădirea de office Vox Technology Park, unde celebrăm inteligența din Timișoara. Am modificat un aparat de cafea astfel încât, în loc de bani folosești inteligență. Un mic IQ test de rezolvat :) și cei care treceau prin piața Unirii primeau o cafea gratuită dacă rezolvau.

Am ales astfel să facem o campanie de experiental marketing, în care oamenii au fost direct implicați. Pentru că Vox Technology Park se adresează oamenilor inteligenti. Am provocat timișorenii să participe la campanie și să demonstreze că sunt inteligenți.", au declarat oficialii de la Vox Texhnology Park si Handsome Advertising, organizatorii campaniei.

Vox Technology Park este o cladire inovativă de birouri care se construiește în Timișoara. Dar este mai mult decât atat, este un hub tehnologic, proiect de business dedicat  în principal companiilor specializate în domeniul IT și servicii business. Oameni smart care au nevoie de un spațiu de lucru adaptat stilului de viață actual pentru a-și conduce cu succes afacerea. 

Pe lângă birouri, vor exista diverse facilităti cum ar fi: magazine, terasă, sală de sport, restaurant.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related