the Syndicate sarbatoreste alaturi de Securitas

the Syndicate sarbatoreste alaturi de Securitas

In urma cu 10 ani, Securitas facea primii pasi in Romania. Acum, se pot lauda cu un portofoliu impresionant de clienti, ale caror case si business-uri se bucura de protectie de cea mai inalta calitate. Astfel ca implinirea celor 10 ani de activitate a fost cel mai bun moment de a face o scurta recapitulare prin care sa isi aminteasca de unde au inceput si cum au ajuns sa fie in topul pietei de securitate din Romania. the Syndicate a avut in grija comunicarea acestui moment si s-a asigurat ca totul este in linie cu amplitudinea evenimentului.

“Securitas este un client foarte dedicat muncii sale. Asa ca am inteles cat de important este evenimentul pentru ei, dar si ce fel de responsabilitate avem cu aceasta ocazie. Mai ales ca totul urma sa aiba loc la Ambasada Suediei, o cladire superba, care seteaza din start standarde inalte.

Prin tot ce am realizat, de la logo aniversar pana la momente speciale, am vrut ca evenimentul sa transmita faptul ca Securitas este o companie care a inovat piata securitatii private, a implementat servicii croite pe nevoile clientilor, totul pentru ca cei care le sunt clienti sa se poata concentra pe propriile afaceri”, a declarat Razvan Vasiloiu, Head of Strategy, the Syndicate . 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related